Internetről letölthető nagyfelbontású brit színházi előadások

1. Oldal

A Digital Theatre weboldaláról neves brit színházak előadásainak nagyfelbontású felvételei tölthetőek le 8,99 font (kb. 2.700 Ft) ellenében ezzel is gazdagítva az interneten át elérhető szórakoztató és művészi tartalmakat.
Minőségi internetes tartalomszolgáltatás révén ma már nemcsak játékfilmek, tévésorozatok, sport és zenei műsorok letöltésére vagy bitfolyamainak megtekintésére (streaming) van lehetőség, de immár színházi előadások is élvezhetőek a weben.

Digital_Theatre.jpg
A Digital Theatre weboldalról az Almeida Theatre, a Royal Court, a Young Vic, a Royal Shakespeare Company (RSC) és az English Touring Theatre (ETT) színtársulatok által játszott darabok nagyfelbontású felvételei tölthetőek le csekélynek mondható összeg kifizetését követően. A felvételek több kamerával, több nézőpontból készülnek, vagyis egyfajta szerkesztett filmnek tekinthetőek, amelyek azonban igyekeznek megőrizni az élő előadás varázsát.

A letöltött előadások eltárolhatóak (megtarthatóak) és egy speciális, a weboldalról ingyen installálható, Adobe AIR alkalmazást használó „Digital Theatre Player” elnevezésű lejátszóval tekinthetőek meg, ami az összes fontosabb böngészővel és operációs rendszerrel kompatibilis. A számítógépet persze érdemes nagyfelbontású TV-hez vagy vetítőhöz csatlakoztatni a tökéletesebb élmény érdekében.

Kapcsolódó linkek:

A YouTube is belép az internetes filmkölcsönzés piacára
Csak pénzük 3 százalékát költik az amerikaiak filmletöltésre
Adobe Flash technológia HDTV készülékekbe is
Növekvő érdeklődés a web-TV-s szolgáltatások iránt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .