ISE 2006 Roadshow Budapesten

1. Oldal

November 3-án az Integrated Systems Europe Roadshow Budapestre érkezik, hogy tematikus bemutatókon, kiállítói műhelyfoglalkozásokon és egy kiállításon mutassa be a jövő audiovizuális és elektronikus rendszerintegrációs megoldásait.
ISE_logo_150px.jpgAz Integrated Systems Europe (ISE), Európa elsőszámú audiovizuális és elektronikus rendszerintegrációs kiállítása az iparág vezető gyártóival karöltve Kelet-Európára nyit, és lehetőséget teremt az érdeklődők számára a legújabb témakörbe tartozó technológiák megismerésére. November 3-án az ISE 2006 Roadshow Budapestre hozza a megoldásokat és szakembereket, ami kihagyhatatlan lehetőségnek ígérkezik a házi-mozik rendszerintegrációja iránt érdeklődők számára is.

Az ISE 2006 Roadshow tematikus bemutatókat, kiállítók által vezetett műhelyfoglalkozásokat, és egy a legfrissebb innovációkat bemutató kiállítást kínál majd, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az audiovizuális és rendszerintegrációs technológiák piacvezető szállítóival valamint a legújabb hálózati lehetőségekkel. Minden regisztrált résztvevőt vendégül látnak frissítőkkel, ebéddel, koktélokkal és egy izgalmas nyereményjáték is a program része.

Az újdonságnak számító és exkluzív rendezvény a patinás Hilton Budapest szállodában kerül megrendezésre, és az iparág szakemberei számára a látogatás DÍJMENTES! Az ISE 2006 Roadshow szervezői várják a terjesztők, viszonteladók, rendszerintegrátorok, telepítési szakemberek, IT-menedzserek, létesítmény-üzemeltetési vezetők, audiovizuális megoldások bérbeadásában és kiépítésében érdekelt szakemberek, műsorszórási szakemberek, értéknövelt termékek viszonteladói, telephely-tulajdonosok és -menedzserek regisztrációját a www.iseurope.org weboldalon. A rendezvényre már most komoly az érdeklődés, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni.

ISE 2006 Roadshow programját úgy alakították ki, hogy mindenki a maximumot hozhassa ki az ott eltölteni szánt időből. A nap folyamán nyolcszor lesznek egymással párhuzamos események, így akár 8 bemutatón is részt lehet venni. A rendszeres kávészünetek pedig lehetőséget teremtenek a kiállítók képviselőivel való tárgyalásra. Az eseményt koktélparti zárja.

ISE_program.jpg
A Roadshow szervezője az ISE, évenként rendez európai kiállítást. A következő ISE 2007-nek az amszterdami RAI ad majd otthont 2007. január 30-tól február 1-ig. Az ISE a teljes európai, közel-keleti és afrikai régió számára kínál lehetőséget a kereskedelmi és lakossági piacokra szánt audiovizuális és elektronikus rendszerintegrációs megoldások felfedezésére.

Az ISE résztulajdonos partnereinek és az ISE 2006 Roadshow platina, arany, ezüst valamint média támogatóinak listája az alábbiakban látható:

ISE_tamogatok.jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .