Itt az első teljesen régiókód-mentesített Blu-ray lejátszó

1. Oldal

A Sony régiókód mentesítettnek hirdetett Blu-ray lejátszói után immár a Panasonic DMP-BD30 módosított Blu-ray lejátszójának sem okoz gondot a bárhol kiadott lemezek lejátszása.

A www.bluraymods.com internetes oldala szerint nekik sikerült először „ICOS HD” chipjükkel a Sony BDP-S3003572, BDP-S5003648 Blu-ray lejátszók régiókód mentesítése, ez azonban csak a Blu-ray A és B valamint a DVD 1-es és 2-es (PAL/NTSC) régiók feloldására képes, és installációja olyan nehézségekbe ütközik, ami miatt csak szakemberek által elvégezhető.

Panasonic_DMP-BD30.jpg
Most viszont állításuk szerint kész a világ első teljesen régiókód mentes, azaz a hat DVD és három Blu-ray régiót is semmibe vevő Blu-ray lejátszója a Panasonic DMP-BD30 ICOS HD multi region. A módosított lejátszó állítólag a jövendő rendszerszoftver frissítések után is működőképes marad, és automatikusan képes az 1-6 DVD régiók kiválasztására, az A, B, és C Blu-ray régiók között viszont kézzel kell kiválasztani a megfelelőt.

A DMP-BD303881 régiókód mentesített változata 499 euróba kerül (kb. 119.000 Ft), vagyis 100 euróval többe, mint a hivatalos listaár (idehaza 110.000 Ft), de a házilagos átépítéshez szükséges kitt is megrendelhető 89 euróért.

Kapcsolódó link:

CES 2008: új Panasonic Blu-ray Disc lejátszó BD-Live funkcióval
Panasonic: jön a 2. generációs Blu-ray lejátszó, a DMP-BD30

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .