JVC: már rendelhetőek az új 3D kész D-ILA házi-mozi vetítők

1. Oldal

A JVC DLA-RS404355, DLA-RS504354, DLA-RS604353 házi-mozi vetítők közül a két utóbbi a világ első THX 3D minősítésű projektorai, és már megrendelhetőek a hazai forgalmazótól.
A JVC három új házi-mozi projektoráról korábbi beszámolónkban már szinte minden fontosat leírtunk. A „Reference Series” idehaza rendelésre kapható 3D kész vetítői, a legmegfizethetőbb DLA-RS404355, a már mindent tudó DLA-RS504354 és a csúcsmodell DLA-RS604353 első példányai heteken belül megkaphatóak.

JVC_DLA-RS50_THX_3D.jpg
A DLA-RS504354 és DLA-RS604353 a világ első vetítői, amelyek THX 3D tanúsítványt kapnak. Ez azt jelenti, hogy a projektorok 400 különböző laboratóriumi teszten átesve megfeleltek a legszigorúbb színhelyességi, a nem megfelelő szembe jutó képtartalom „átlátási” és videojel feldolgozási követelményeknek, és így magas minőségű 3D és 2D képmegjelenítést biztosítanak. Az új JVC vetítők egy gombnyomásra egyszerűen beállíthatóak az optimális 3D illetve 2D képmegjelenítéshez – a THX Cinema képmód biztosítja, hogy a színvisszaadás, a fényerő, a feketék, a gamma és a képfeldolgozás megfelel a filmkészítő szándékának, a THX 3D Cinema üzemmód pedig kiterjeszti a pontosságnak ezt a szintjét a 3D műsorokra és Blu-ray 3D lemezekre is. A THX 3D Cinema üzemmódot arra tervezték, hogy a 3D képmegjelenítéshez is nagyon pontos színeket nyújtson minimalizálva az átlátás és a képvillogás forrását.

JVC_DLA-RS60_csatlakozas.jpg
Mindhárom új vetítő két 1.4a verziójú HDMI bemenettel rendelkezik, és az ezeken fogadott „Side-by-Side Horizontal”, „Top-and-Bottom” és „Frame Packing” (Blu-ray 3D Disc) 3D képformátumokat szekvenciális képsorozatot alkotva vetítik ki.

JVC_3D_szemuveg_jelado.jpg
A vetített képsorozatból a PK-AG1 aktív képzáró 3D szemüveg választja szét a bal- és jobbszembe jutókat, a szemüvegek vetítővel szinkron működését pedig a PK-EM1 külső jeladó biztosítja. A DLA-RS604353-hoz két ilyen szemüveget és a jeladót is mellékelik, a többi vetítőhöz külön kell azokat megvásárolni.

Kapcsolódó linkek:

JVC: új 3D kész D-ILA házi-mozi vetítők a CEDIA EXPO 2010-en
JVC DLA-HD250: új belépő szintű D-ILA házi-mozi vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .