Klipsch: megújuló hangprojektorok a CES 2020-on

A megújuló Klipsch hangprojektorok közül a Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal felruházott Bar 54 és Bar 48 már HDMI eARC csatlakozást kínálnak.


A CES 2020 alkalmával bejelentett megújuló Klipsch hangprojektorok a márka elismert hangsugárzóit követve fából készülnek és tölcséres technológiát alkalmaznak.

A Klipsch Bar 54 Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal felvértezett 137 cm (54 hüvely) hosszú hangprojektor rendszeréhez egy nagy teljesítményű 30 centis (12”) vezeték-nélküli mélynyomó és Dolby Atmos hangszórókkal ellátott Surround 3 hátsó hangsugárzók tartoznak. A rendszer így teljes 5.1.4 térhangzást nyújt fej feletti hangokkal is megtöltve a szobát. A beépített HDMI 2.1 eARC funkciójú csatlakozás lehetővé teszi a kompatibilis TV-kről a Dolby Atmos hangsáv átvitelét a bennük működő streaming alkalmazásokból. A beépített univerzális Wi-Fi kapcsolattal a hangprojektor együttműködik a Google Assistan virtuális beszédasszisztenssel, az Apple Airplay 2 protokollal és az Amazon Alexa funkcióval bármely streaming partneren keresztüli vezérléshez. A 7.1.4-es térhangzáshoz külön megvásárolható Dolby Atmos hangszórókkal ellátott Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal egészíthető ki a rendszer.

A kisebb 122 cm (48 hüvelyk) hosszú Klipsch Bar 48 megújult változata is már Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal kerül majd forgalomba, és egy 25 centis (10 hüvelykes) membránátmérőjű vezeték-nélküli mélynyomóval alkot 3.1-es hangrendszert. A hangprojektor a HDMI 2.1 eARC funkcióval is rendelkezik majd, hogy a kompatibilis TV-kről át lehessen vinni a streaming alkalmazások Dolby Atmos hangsávját. A Bar 48-at a külön megvásárolható Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal párosíthatva 5.1-es surround hangrendszer hozható létre.

A Klipsch Bar 44 a széria legkisebb 111 cm (44 hüvelyk) hosszúságú tagja, amihez egy 20 centis (8 hüvelykes) mélynyomót csomagolnak a 3.1 csatornás hangélmény előállításához. A hangprojektor Dolby Digital és Dolby Digital Plus dekódolással, Bluetooth vezeték-nélküli kapcsolattal, valamint HMDI ARC TV-s csatlakozással rendelkezik. Az 5.1-es térhangzáshoz Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal párosítható.

A megújuló Klipsch hangprojektorok valamikor az év végén kerülnek forgalomba, de azt még nem tudni, hogy Európában mennyibe fognak kerülni.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .