Klipsch: megújuló hangprojektorok a CES 2020-on

A megújuló Klipsch hangprojektorok közül a Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal felruházott Bar 54 és Bar 48 már HDMI eARC csatlakozást kínálnak.


A CES 2020 alkalmával bejelentett megújuló Klipsch hangprojektorok a márka elismert hangsugárzóit követve fából készülnek és tölcséres technológiát alkalmaznak.

A Klipsch Bar 54 Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal felvértezett 137 cm (54 hüvely) hosszú hangprojektor rendszeréhez egy nagy teljesítményű 30 centis (12”) vezeték-nélküli mélynyomó és Dolby Atmos hangszórókkal ellátott Surround 3 hátsó hangsugárzók tartoznak. A rendszer így teljes 5.1.4 térhangzást nyújt fej feletti hangokkal is megtöltve a szobát. A beépített HDMI 2.1 eARC funkciójú csatlakozás lehetővé teszi a kompatibilis TV-kről a Dolby Atmos hangsáv átvitelét a bennük működő streaming alkalmazásokból. A beépített univerzális Wi-Fi kapcsolattal a hangprojektor együttműködik a Google Assistan virtuális beszédasszisztenssel, az Apple Airplay 2 protokollal és az Amazon Alexa funkcióval bármely streaming partneren keresztüli vezérléshez. A 7.1.4-es térhangzáshoz külön megvásárolható Dolby Atmos hangszórókkal ellátott Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal egészíthető ki a rendszer.

A kisebb 122 cm (48 hüvelyk) hosszú Klipsch Bar 48 megújult változata is már Dolby Atmos és DTS Virtual:X technológiákkal kerül majd forgalomba, és egy 25 centis (10 hüvelykes) membránátmérőjű vezeték-nélküli mélynyomóval alkot 3.1-es hangrendszert. A hangprojektor a HDMI 2.1 eARC funkcióval is rendelkezik majd, hogy a kompatibilis TV-kről át lehessen vinni a streaming alkalmazások Dolby Atmos hangsávját. A Bar 48-at a külön megvásárolható Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal párosíthatva 5.1-es surround hangrendszer hozható létre.

A Klipsch Bar 44 a széria legkisebb 111 cm (44 hüvelyk) hosszúságú tagja, amihez egy 20 centis (8 hüvelykes) mélynyomót csomagolnak a 3.1 csatornás hangélmény előállításához. A hangprojektor Dolby Digital és Dolby Digital Plus dekódolással, Bluetooth vezeték-nélküli kapcsolattal, valamint HMDI ARC TV-s csatlakozással rendelkezik. Az 5.1-es térhangzáshoz Klipsch Surround 3 hangsugárzókkal párosítható.

A megújuló Klipsch hangprojektorok valamikor az év végén kerülnek forgalomba, de azt még nem tudni, hogy Európában mennyibe fognak kerülni.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .