Lesz 2012-es Roland Garros 3D Eurosport közvetítés is

1. Oldal

A francia nyílt teniszbajnokság, a Roland Garros május 28. – június 10. között zajló mérkőzéseit idén is közvetíti majd élő 3D adásban az Eurosport, és remélhetően az a magyar 3D TV-vel rendelkező nézőkhöz is eljut.
3D_Roland_Garros2.jpg
Ez lesz a harmadik egymást követő francia nyílt teniszbajnokság, amit a sportág rajongói 3D-ben is élvezhetnek majd a TV előtt ülve. 2012 januárjában az Eurosport és a Fédération Française de Tennis (FFT) (a Francia Teniszszövetség) további három évre meghosszabbították együttműködésüket, így a sportcsatorna megerősítette vezető pozícióját Európában az élő teniszközvetítések terén.


Az Eurosport már bejelentette, hogy több mint 100 órányi 3D tartalmat közvetít ezen a nyáron a londoni olimpiai játékokról, így szélesítve az újszerű módon megtekinthető sportok kínálatát.


Azt egyelőre még nem tudni biztosan, hogy a hazai 3D TV tulajdonosok milyen módon láthatják akár a Roland Garros akár az olimpia 3D közvetítéseit, de feltehetően az elmúlt években már számos 3D sportműsort kínáló UPC és talán más digitális szolgáltatók – meg nem erősített hírek szerint a MinDig TV is – továbbítják majd ezeket az adásokat.

Kapcsolódó linkek:

Eurosport 3D közvetítések a Londoni Olimpiáról
Roland Garros 3D az Eurosporton Panasonic segédlettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .