LG: a 2015-ös LED/LCD Ultra HD TV választék a CES 2015-ön

1. Oldal

Az LG Electronics (LG) a kedden Las Vegasban kezdődő CES 2015 kiállításon bemutatja LED/LCD 4K Ultra HD TV kínálatát, új designnal, még több funkcióval és tovább javított képminőséggel.
A szervezők által a kiállítás „4K Ultra HD partnereként” aposztrofált LG a CES 2015 kiállításon mutatja be az eddigieknél jobb színvisszaadású „ColorPrime” elnevezésű új LED/LCD 4K Ultra HD TV-it. Las Vegasban debütálnak az LG „Wide Color LED” készülékek, amelyek az eddigiektől eltérő, foszforalapú LED-eket alkalmaznak a panel-megvilágításban, illetve először lesznek láthatóak a tökéletesebb színek mellett 30 százalékkal nagyobb színtartományt nyújtó LG kvantumpötty technológiájú 4K Ultra HD TV-k is.

LG_ULTRA_HD_TV-k.jpg
Az LG 4K Ultra HD TV-k 3.840 x 2.160 képpont felbontású In-Plane Switching (IPS) 4K paneljei továbbra is élénk színeket tesznek láthatóvá széles nézőszögtartományban. Az LG True Black Control helyi fényszabályzó technológiája finomítja a kontrasztot sötétebb, mélyebb feketéket állítva elő. 2015-ös LG újdonság a színvisszaadási hibákat minimalizáló Natural Color funkció, a Contrast Optimizer pedig a színkontrasztot és fényessséget maximalizálja.

Abban, hogy az új TV-k vonzóak a kiváló képminőség mellett fontos szerepet játszik az LG sokat dicsért CINEMA SCREEN dizájnjának új ULTRA Slim koncepciója is. A keskeny keret és a tiszta zavartalan megjelenés lenyűgöző egységet alkot, ahol még a TV hátát is úgy tervezték, hogy az gyakorlatilag bármely szobabelsőnek modernséget kölcsönöz.

Öt LG 4K Ultra HD TV modellt szerelnek fel többcsatornás ULTRA Surround System hangrendszerrel, amit a Harman/Kardon közreműködésével fejlesztettek. A garantált mély, gazdag és erőteljes hang tovább fokozza a nézői élményt. A gondosan megtervezett előre sugározó hangszórók kompaktak, de hatékonyak. A 2015-ös új UF9500 csúcsszéria integrált „Auditorium Stand” állványt kínál, amit a hang maximális teljesítményű megszólaltatása érdekében annak visszaverésére, összefogására terveztek.

Az LG megújult webOS 2.0 Smart TV platformja elődjénél még inkább felhasználóbarát, intuitív módon teszi lehetővé a rendszer minden lehetőségnek felfedezését, betöltési ideje 60 százalékkal kevesebb és a külső eszközökhöz való csatlakoztatást még a korábbinál is könnyebbé teszi. Mi több, a felhasználók maguk alakíthatják saját menüiket a Launcher Bar kezelőfelületen.

Az LG 4K felskálázó algoritmust integrál 4K Ultra HD TV-ibe a nem natív 4K tartalmak közel Ultra HD képminőségű megjelenítésére. Ráadásul a beépített 4K HEVC (H.265) dekódoló támogatja a külső műsorforrások 30p és 60p 4K tartalmait is, biztosítva az LG TV-k kompatibilitását a jövőbeli Ultra HD műsorterjesztő szabványokkal.

Kapcsolódó linkek:

LG webOS 2.0: új, intuitívabb Smart TV platform a CES 2015-ön
LG: 4K Ultra HD TV kvantumpötty technológiával a CES 2015-ön
LG: új 139 centis 8K képernyő a CES 2015 kiállításon
LG UC970: kapható az új ívelt képernyőjű 4K Ultra HD TV széria

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .