LG: a 2021/2022-es TV-ken már elérhető az Utomik Cloud

Az újabb LG okos TV-k „Gaming Shelf” szekciójában már elérhető az Utomik Cloud játékszolgáltatás, s annak több mint 100 játéka.


A webOS 6.0 (2021-es) és webOS 22 (2022-es) verziókat futtató LG TV-k kezdőképernyőjén nemrég bevezetett Gaming Shelf (Játékpolc) szekción az ígéreteknek megfelelően megjelent és már elérhető az Utomik Cloud felhőalapú játékszolgáltatás alkalmazása.

LG Utomik Cloud

Az erről kiadott Utomik sajtóközleményben Chris Jo, az LG Electronics Home Entertainment Company alelnöke és platform üzletágának vezetője azt mondja: „Az elmúlt években az LG elköteleződött amellett, hogy a nagyképernyős játékélményt minél szélesebb közönséghez juttassa el a világpiacokon. Az Utomik felhőalapú játékszolgáltatással, amely mostantól elérhető az LG TV-ken, még több vásárló élvezheti a játékok sokaságát anélkül, hogy PC-re lenne szüksége.”

A streaming játékra alkalmas régebbi LG okos TV-kre egyelőre nem tervezik elérhetővé tenni az Utomik szolgáltatást.

Az Utomik Cloud felhasználói a 14 napos ingyenes próbaidőszak letelte után a havi 9 € (kb. 3.600 Ft) ellenében több mint 100 felhőjátékkal játszhatnak. Ezeket a folyamatosan bővülő 1400 PC-játékból álló katalógusból kifejezetten az okos TV-kkel és mobileszközökkel való kompatibilitásuk miatt választottak ki. A játékhoz vezetékes és Bluetooth játékkontrollerek egyaránt támogatottak.

Az Utomik Cloud 22 országban, köztük Magyarországon is elérhető, alkalmazása tehát az LG TV-k „Gaming Shelf” szekciójába letölthető le az alkalmazásboltból.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .