Loewe: debütál az új 117 centis Art 46 LED 200 LCD TV

1. Oldal

A legújabb Loewe Art 46 LED LCD TV szemet gyönyörködtető formaterve mellett sok funkciót, közte számítógépes médiafájljainkhoz és internetes tartalmakhoz való hozzáférést is kínál, valamint a széria eddigi legjobb képminőségét is.
A Phoenix Design közreműködésével megalkotott Art LED formaterv továbbviszi a Loewe sikeres Spheros és Art SL modelljeinek design elemeit. A beépített számos funkció ellenére az Art 46 LED televíziók 66 mm-es mélységükkel még karcsúbbak lettek. A harmonikus környezetbe illeszkedést könnyíti a három színváltozat: a fényes fekete, a krómezüst, illetve az új mokka. A Loewe a képernyő forgatását és dönthetőségét biztosító asztali talptól a hasonlóan rugalmasan használható padlóállványig és a VESA fali konzolig széleskörű lehetőségeket kínál az elhelyezés megoldásához, sőt még a falba beépítés tartóelemeit is tartalmazza készülékház hátsó része.

Loewe Art 46 LED.jpg
Az új Loewe Art 46 LED TV alapfunkcióin tovább javítottak és az alapváltozatú készülék több funkciót is kínálnak. A veszélyes anyagokat (ólom, higany) nem tartalmazó és alacsony energiafogyasztást biztosító él LED háttérvilágítást kétféle módon is szabályozza a készülék. Egyrészt a beépített fényérzékelő a környezeti megvilágításnak megfelelően automatikusan szabályozza a háttérvilágítás fényerejét – ez az „Optical Picture Control (OPC)” -, másrészt a videojel analízise alapján dinamikus fényerőszabályzást valósít meg a „VBD+” elnevezésű eljárás. Mindezek javítják a készülék képének kontrasztját és további energia-megtakarítást eredményeznek. Az új készülék az interpolált képekkel megkétszerezett 100Hz-es képfrissítést 100Hz-el villódzó LED megvilágítással kombinálva (100Hz + 100Hz = 200Hz) kiváló mozgásmegjelenítést illetve gyors kép-válaszidőt ígér.


Loewe Art 46 LED2.jpgAz új modell multimédiás téren is sokat kínál. Első alkalommal válnak elérhetővé az Art modelleken is az otthoni hálózaton keresztül vagy USB eszközön tárolt zenék, képek és videók a gyártó új „MediaHome” médiaportálját használva. Az ugyancsak új „MediaNet” funkció mostantól kényelmes és gyors hozzáférést biztosít online tartalmakhoz, és az internetes videók megtekintésének és az internetes rádiók meghallgatásának lehetősége mellett gyors Opera böngésző is működik a készüléken. Mindezt a távirányító néhány gombjának megnyomásával lehet működtetni az új designú felhasználói felület tiszta menü elrendezése jóvoltából egyszerűen, mint egy gyerekjátékot. Az Art 46 LED az első készülékek egyike „MediaText” funkcióval, ami a HbbTV technológiáján alapuló korszerű videotext integrációját jelenti.

Az új modell opcionális DR+ Streaming változatának merevlemezéről, mint szerverről a tárolt tartalmak egy másik az otthoni hálózathoz csatlakozó kliens TV-n is lejátszhatóak, a „Follow Me” funkcióval pedig az éppen futó műsor nézése kiesés nélkül folytatható azon a tévékészüléken, aminek éppen a közelében vagyunk. A DR+ nélküli készülékváltozatokkal is lehet felvételt készíteni USB-hez csatlakozó tárolóeszközre.

Az Art 46 LED készülékek a vezetékes LAN csatlakozás mellett opcionálisan nagy antennanyereségű WLAN modullal is rendelhetőek, ami gyors és stabil WiFi kapcsolatot biztosít.

A készülék biztosan nem okoz csalódást hang szempontjából sem. A kidolgozott felépítés, a zárt két-utas hangsugárzók precíz magas, világos közép-, és erőteljes basszus hangokat garantálnak 2x20W sztereo és a mélyhangok előállításhoz további 40W zenei teljesítménnyel. Minden Art 46 LED modell rendelkezik Dolby Digital Plus, AC3 valamint DTS dekódolással, és teljes mértékben kompatibilis más Loewe audio komponensekkel a teljes házi-mozi hangrendszerré bővíthetősége érdekében.

A legolcsóbb Loewe Art 46 LED 200 LCD TV DVB-T/C tunerrel és asztali talppal 899.000 Ft fogyasztói listaáron kapható.

Kapcsolódó linkek:

Loewe: TV-k hálózati műsormegosztó és okos TV funkciókkal
Loewe: új Individual TV-k gyönyörködtető változatosságban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .