Loewe: új Individual TV-k gyönyörködtető változatosságban

1. Oldal

Az új Loewe Individual TV-k a LED háttérvilágítás, a teljes HD 400 Hz-es mozgókép-alkotás, az új kezelőmenü és multimédiás funkciók mellett energia hatékonyak, sokoldalúak és az egyéni ízlésnek igényeknek megfelelően konfigurálhatóak.
Az új Loewe Individual TV-k gazdag választási lehetőségeket biztosítanak a színek a formák a képméret a hangrendszer a multimédiás képességek az integráció és a műszaki szolgáltatások tekintetében. A 82, 102, 117 és 140 centis (32, 40, 46 és 55 inch) képméretű készülékek valójában egymást kiegészítő komponensek alkotta, formaterv-orientált házi-mozi rendszerek.

Loewe Individual TV.jpg
Az Individual LCD TV-k a prémium kategóriát, a személyre szabható megoldásokat, a páratlan megjelenést és kiváló minőséget keresők készülékei. Az összes modell LED-es háttérvilágítással rendelkezik, így elsőrendű színreprodukciót és fokozott kontrasztot ígérnek, miközben energia hatékonyak is. Az Individual kontrasztszűrős képernyővel szerelt Compose, és fényes előlapi kerettel rendelkező Selection kivitelben kaphatóak. A 117 cm (40″) és afeletti Compose modellekben 400Hz-es, intelligens háttérvilágítás-vezérlés javítja a mozgásfelbontást. A 24p képtartalmaknak megfelelő képalkotás ideális a Blu-ray filmekhez, a kódolt csatornák vételéhez pedig CI+ interfészt biztosított. A hangról a megválasztható 2.0, 3.1, 5.1 vagy akár 7.1 csatornás új Loewe hangprojektorok gondoskodnak.

Az új modellekben az új Media+ technológia teszi hozzáférhetővé a multimédia-funkciókat. A Compose sorozat alapkivitelben, a többi megrendelésre WLAN csatlakozást biztosít. A távvezérlő MEDIA gombjának megnyomására a Loewe médiaportálon érhetőek el a médiaszolgáltatások. A Loewe MediaHome segítségével képek, zenék és videók lejátszása lehetséges USB csatlakozón vagy hálózaton át, míg a MediaNet lehetővé teszi az internetes tartalmakat, például az internetrádiókat, videókat és webtévéket. A fentiek mellett az új funkciók letöltésére és a szoftverfrissítésre szolgál a MediaUpdate alkalmazás.

A digitális földfelszíni és kábeles, akár HDTV (MPEG4) vétel mellett a 102, 117 és 140 centis (40, 46 és 55″) Compose tévék műholdas vételre is alkalmasak. A Selection és a 82 centis (32″) Compose modellekbe utólag szerelhető be a DVB-S2 tuner.

Az Individual TV-k két vételi csatornás verziói DR+ merevlemezes felvevővel is rendelkeznek. A 250 GB kapacitásra HD felvételek is készíthetőek. A Loewe DR+ kompatibilis a hordozható MovieVision DR+ tárolóeszközzel, ami az archiválás mellett lehetővé teszi a HD felvételek lejátszását minden más kompatibilis Loewe TV USB csatlakozóján keresztül. A tartalom áttekinthetőségéről mintaképek gondoskodnak.

Az alaptartozékként mellékelt Assist 1 vagy az opcionális Assist Media távvezérlővel mindent egy helyről lehet irányítani. Áttekinthető, könnyen kezelhető menü-navigáció és elegáns kialakítású kezelőfelület gondoskodik a kényelemről.

A készülékek alacsony teljesítményfelvétele és a takarékos anyagfelhasználás, de a különböző funkciók integrálása is hozzájárult a tervezők által kitűzött ökológiai célok teljesítéséhez. A LED háttérvilágítás akár 45%-kal is csökkentheti a teljesítményfelvételt a korábbi készülékekhez képest. Az OPC funkció a környezeti fényviszonyoknak megfelelően szabályozza a kontrasztot, míg az eco-standard üzemmód további energiát takarít meg aktív állapotban. A készülékek hálózati kapcsolóval teljesen kikapcsolhatóak.

Az új készülékeknél is puritán, letisztult, minimalista, klasszikus modern formavilágot követnek. A karcsú vonalvezetésű ház fekete, ezüst és fényes-fehér alumínium kidolgozása mellett, az Individual megjelenése egyéni ízlés szerint variálható a cserélhető oldalbetétekkel, amelyek színe a RAL spektrumból választható. Az új TV elegáns külsejét a stuttgarti Phoenix Design csoportnak alkotta.

A rendelkezésre álló opcionális talpakkal, falra szerelési megoldásokkal és elegáns állványokkal bárki egyéni ízlése szerint integrálhatja a készüléket szórakoztató rendszerébe, a hangprojektorral együtt.

www.loewe.de

Kapcsolódó link:

Loewe Art SL: design LCD TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .