Loewe We. SEE: stílusos LCD TV-k átlagos műszaki szinttel

Az eddig csúcstévéket kínáló Loewe megfizethetőbb termékeihez találta ki a főleg a fiatalabb vásárlókat megcélzó „We. by Loewe” részmárkát, és ebbe tartoznak a We. SEE LCD TV-k.


A We. by Loewe részmárka első termékei között ott vannak az új We. SEE TV-k, amelyek külsőre legalább olyan stílusosak, mint az eddigi Loewe TV-k.

Loewe We. SEE TV Lifestyle

A Loewe We. SEE TV-k 360° „minden szögből szép” designja már nélkülözi a márka védjegyének számító képernyő alatti kör alakú kijelzőt, ami a bild i. csúcs OLED TV-ken még ott van. Az élénk színek matt feketével kombinálása a készülékházon azonban igazi kortárs frissességet és vibrálást kölcsönöznek készülékeknek. A választható színek: a korallpiros, a „víztükörkék” és a „viharszürke”.

A dizájn része a We. SEE TV-k okos kábelkezelése is, amely a vezetékeket szövetborítással rejti el. A készülékek állhatnak állványukon vagy falra is felszerelhetőek.

Loewe We. SEE TV

 

Tagadhatatlan, hogy a We. SEE TV-k szépek, de műszakilag finoman szólva nem éppen a csúcsot képviselik. A hagyományos él LED megvilágítású LCD-képernyők közül a 139, 127 és 108 centis (55, 50 és 43 hüvelykes Ultra HD, a legkisebb 81 centis (32”) Full HD felbontású, de képfrissítési frekvenciájuk ismeretlen. A két nagyobb modell 550 cd/m2, a két kisebb rendre 500 cd/m2 illetve 400 cd/m2 csúcsfényességet produkál. A 4K felbontású modellek kompatibilisek a nagy dinamikatartományú HDR10, Dolby Vision és HLG videókkal, a Full HD készülék csak a Dolby Vision formátummal nem. Egyik TV-nek sincs HDMI 2.1 csatlakozója, de van nagy sávszélességű audió retúrcsatornájuk (eARC).

Az összes We. SEE TV kezelik a Dolby Atmos hangformátumot is, sztereó hangrendszerük a két nagyobb képernyőjű modell esetében 2x 40W-os a kisebbeknél 2x 30W-os.

A készülékek Loewe os7 operációs rendszere – ami közös fejlesztés a Hisense-el, melynek TV-in Vidaa néven fut – gyors hozzáférést biztosít számos integrált streaming szolgáltatáshoz, mint az Amazon Prime Video, a Netflix vagy a YouTube, és működik rajtuk beszédhangvezérlé is Alexa skills révén valamint Vidaa voice protokollal.

A készülékeket idehaza az alábbi árakon kínálják:
Loewe We. SEE 55 629.990 Ft
Loewe We. SEE 50 559.990 Ft
Loewe We. SEE 43 479.990 Ft
Loewe We. SEE 32 359.990 Ft
Lásd a We. SEE TV-k adatlapját.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .