MinDig TV: DIGI Sport 1 és 2 a MinDig TV Extrán

1. Oldal

2014. augusztus 1-től a MinDig TV Extra DVB-T szolgáltatáson megkezdődik a DIGI Sport 1, DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása, ami szeptember 30-ig lesz elérhető az Alapcsomag előfizetőinek, és utána is változó programcsomag részeként.
A közeljövőben tovább bővül a MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) szolgáltatás csatornakínálata. 2014. augusztus 1-jétől megkezdődik a DIGI Sport 1 és DIGI Sport 2 csatornák tesztsugárzása. A DIGI Sport 1 csatorna a D jelű, míg a DIGI Sport 2 az E jelű országos multiplexen kap helyet (Lásd az egyes multiplexek vételi lehetőségeit (PDF)). A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján szeptember 30-ig mindkét csatorna elérhető lesz minden MinDig TV Extra Alapcsomag előfizető számára. Október 1-től a DIGI Sport 1 bekerül a MinDig TV Extra Alapcsomagjába, míg a DIGI Sport 2 egy újonnan induló tematikus csomagban kap helyet.

MinDigTV_DIGIsport.jpg
2014. október 1-jével a MinDig TV Extra szolgáltatás programcsomagja bővül és új tematikus csomagok is elindulnak, így a digitális földfelszíni televíziós kínálatban a jelenlegi 35-ről várhatóan 55-re emelkedik a csatornák száma. A tervek szerint az Antenna Hungária az új csatornakiosztást és a szerződéses feltételeket augusztusban publikálja majd.

A DIGI Sport csatornái olyan kiemelt sportesemények közvetítési jogaival rendelkeznek, mint az UEFA Bajnokok Ligája és az Európa Liga mérkőzései, a Barclays Premier League, a TIM Serie A, a Ligue 1 meccsei, a MotoGP, az Indycar és a NASCAR futamai, a férfi kosárlabda Euroliga összecsapásai, a Diamond League atlétikai versenyei, valamint az ATP 1000 tenisztornái. A DIGI Sport ezek mellett kiemelten fontosnak tartja a magyar érdekeltségű sportesemények képernyőre kerülését is, így például itt láthatóak a vízilabda OB1 közvetítései mellett a Velux EHF Férfi Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzésein szereplő MKB-MVM Veszprém és PICK Szeged csapatai, illetve az EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligájában sorozatban két BL trófeát begyűjtő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungária meccsei.

Kapcsolódó linkek:

MinDig TV: indul az ötödik DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: indul az új DVB-T hálózat tesztsugárzása
MinDig TV: nyáron indul a két újabb multiplex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .