Netflix: itt a Top 10 lista

Miután az Egyesült Királyságban kipróbálták most már más országok nézői is láthatják a legnézettebb tartalmak naponta frissülő Netflix top 10 listáját.


Sokakat érdekelhet, hogy mik a legnézettebb filmek vagy sorozatok a Netflix streaming szolgáltatáson, mert úgy gondolják, hogy ami sokaknak tetszik, az nekik is bejöhet, vagy egyszerűen csak egy kis inspirációra vágynak. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni a szolgáltatás kezelőfelületén megjelenő Netflix top 10 lista sora.

Netflix közleményében Cameron Johnson a cég termékinnovációs illetékese azt mondja: „Ez az új sor – saját designjával – láthatóvá teszi, hogy mi a legnépszerűbb a Netflix-en az Ön országában. A naponta frissülő sor pozíciója attól függ, hogy mennyire relevánsak a műsorok és filmek Önnek. Az összesített top 10 listán kívül a filmek és a tévéműsorok fülekre kattintva tekinthető meg a 10 legnépszerűbb sorozat és a top 10 film is.”

A cég elmondása szerint az elmúlt hat hónapban Mexikóban és az Egyesült Királyságban kísérleteztek a top 10 listákkal. Mindkét országban hasznosnak találták azokat a nézők.

A top 10 listákon felsorolt tartalmak egy kis címkét is tartalmaznak, hogy a felhasználók felületen böngészve is láthassák, melyek ezek.

A funkció indításával a Netflix reméli, hogy az a nézők közötti „közösen átélt pillanatot” teremthet, ahogy a televíziós adások nézői is összegyűlnek és beszélgetnek arról.

Cameron Johnson erről azt mondja „Mikor megnézünk egy nagyszerű filmet vagy tévéműsort, azt megosztjuk a családdal és barátainkkal vagy beszélünk róla a munkahelyen, hogy mások is élvezhessék azt. Reméljük, hogy ezek a top 10 listák segítenek több ilyen közösen átélt pillanatot teremteni, miközben mindannyiunknak segít gyorsabban és könnyebben néznivalót találni.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .