Netflix: itt a Top 10 lista

Miután az Egyesült Királyságban kipróbálták most már más országok nézői is láthatják a legnézettebb tartalmak naponta frissülő Netflix top 10 listáját.


Sokakat érdekelhet, hogy mik a legnézettebb filmek vagy sorozatok a Netflix streaming szolgáltatáson, mert úgy gondolják, hogy ami sokaknak tetszik, az nekik is bejöhet, vagy egyszerűen csak egy kis inspirációra vágynak. Ezt az igényt igyekszik kielégíteni a szolgáltatás kezelőfelületén megjelenő Netflix top 10 lista sora.

Netflix közleményében Cameron Johnson a cég termékinnovációs illetékese azt mondja: „Ez az új sor – saját designjával – láthatóvá teszi, hogy mi a legnépszerűbb a Netflix-en az Ön országában. A naponta frissülő sor pozíciója attól függ, hogy mennyire relevánsak a műsorok és filmek Önnek. Az összesített top 10 listán kívül a filmek és a tévéműsorok fülekre kattintva tekinthető meg a 10 legnépszerűbb sorozat és a top 10 film is.”

A cég elmondása szerint az elmúlt hat hónapban Mexikóban és az Egyesült Királyságban kísérleteztek a top 10 listákkal. Mindkét országban hasznosnak találták azokat a nézők.

A top 10 listákon felsorolt tartalmak egy kis címkét is tartalmaznak, hogy a felhasználók felületen böngészve is láthassák, melyek ezek.

A funkció indításával a Netflix reméli, hogy az a nézők közötti „közösen átélt pillanatot” teremthet, ahogy a televíziós adások nézői is összegyűlnek és beszélgetnek arról.

Cameron Johnson erről azt mondja „Mikor megnézünk egy nagyszerű filmet vagy tévéműsort, azt megosztjuk a családdal és barátainkkal vagy beszélünk róla a munkahelyen, hogy mások is élvezhessék azt. Reméljük, hogy ezek a top 10 listák segítenek több ilyen közösen átélt pillanatot teremteni, miközben mindannyiunknak segít gyorsabban és könnyebben néznivalót találni.”

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .