Netflix: külön gomb európai TV-ken a szolgáltatás eléréséhez

1. Oldal

A „Netflix Recommended TV” minősítési program részeként az online tartalomszolgáltató elérte, hogy a Sony, a Panasonic, a Philips, a Toshiba és a Vestel Európában értékesített TV készülékeinek távirányítójára egy Netflix gomb kerüljön.


Az Észak-Amerikában élő TV vásárlók már találkozhatnak a fehér alapon piros „Netflix” feliratú gombbal, ha a világ legnagyobb online videotéka szolgáltatásának elérésére alkalmas „Netflix Recommended TV” címkével rendelkező készüléket veszek. Most már az Európában piacra kerülő TV-k távirányítóin is megjelennek ezek a gombok. Ez a gomb ugyanolyan egyszerűen és gyorsan teszi elérhetővé a Netflix szolgáltatást, mint egy TV csatornát.

Netflix_gomb.jpg
A Netflix elérte, hogy Sony, Panasonic, Philips, Toshiba és Vestel Smart TV-k, Blu-ray lejátszók és médialejátszók távirányítóin lesz ilyen gomb. Ezek az új termékek heteken belül piacra kerülnek.

A „Netflix Recommended” vagyis „Netflix ajánlott” címke bizonyos régiókban már idén megjelenik azokon a TV-ken, amelyek megfelelnek a Netflix betöltési időre, felhasználói élményre és képminőségre vonatkozó követelményeinek. Az ilyen megjelölésű 4K Ultra HD TV-ken természetesen a Netflix 4K tartalmak is nézhetőek.

Azt egyelőre csak feltételezhetjük, hogy egy-két éven belül Magyarországon is elkezd szolgáltatni a Netflix, és használható lesz ez a gomb.

Kapcsolódó linkek:

Netflix: már nagydinamikájú 4K tartalmak is lesznek 2015-ben
A Netflix vezére szerint 2030-ra vége a TV műsorterjesztésnek
A Netflix jelentős bővülést tervez 2015-ben
Több európai országban is elkezd szolgáltatni a Netflix

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .