Onkyo: Dolby Atmos firmware frissítés az új AV vevőerősítőkre

1. Oldal

Az Onkyo honlapján már elérhető az ingyenes rendszerszoftver frissítés, amely lehetővé teszi a Dolby Atmos hangot a TX-NR636, TX-NR737 és TX-NR838 hálózat AV vevőerősítőkön.


Az Onkyo 2014-es 7.2 csatornás hálózati AV vevőerősítői a firmware frissítés telepítését követően támogatják a Dolby Atmos hangzást, amit egy 5.1 csatornás hangrendszert magassági hangsugárzókkal kiegészítve 5.1.2 Dolby Atmos konfiguráció alakítható ki.

Onkyo_TX-NR737.jpg
A frissítéssel a TX-NR636 valamint a TX-NR737 és TX-NR838 AV vevőerősítőkre épített hangrendszerek nemcsak az objektumalapú Dolby Atmos hangsávval rendelkező, fej fölüli hangokat is visszaadó tartalmak megszólaltatásra válnak alkalmassá, de nagyobb élményt nyújtanak a mostani sokcsatornás hangforrások is az új Dolby Surround felkeverés jóvoltából. Ez ugyanis az eddigi csatorna alapú, nem Dolby Atmos-hoz kevert hangokat is kiterjeszti, hogy azok kitöltsék a Dolby Atmos rendszer hangsugárzó elrendezését.

A TX-NR636-tól felfelé az összes Onkyo AV vevőerősítő kettős 32 bites jelfeldolgozó processzorral rendelkezik, ami alkalmas a Dolby Atmos dekódolásához, bármely házi-mozi konfigurációra skálázásához és kalibrálásához.

Az Onkyo csúcskategóriás TX-NR1030, TX-NR3030 AV vevőerősítők és a PR-SC5530 AV kontroller már beépítve tartalmazzák a Dolby Atmos támogatást.

Kapcsolódó linkek:

Dolby Atmos a házi-moziban
Onkyo: Spotify Connect frissítés és új távvezérlő alkalmazás
A Pioneer és az Onkyo összeköti házi AV üzleti tevékenységét
Onkyo TX-NR333: a megújult belépő AV vevőerősítő
Onkyo: 2014-es csúcskategóriás AV komponensek Dolby Atmos-szal
Onkyo: a 2014-es középkategóriás hálózati AV vevőerősítők
Onkyo: 2014-es AV vevőerősítők 4K/60Hz videó támogatással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .