Onkyo/Pioneer: csatlakozás a „Works with SONOS” programhoz

Az Onkyo és Pioneer a „Works with SONOS” termékminősítő programhoz csatlakozva firmware-frissítéssel néhány AV vevőerősítőjét alkalmassá teszi arra, hogy zökkenőmentesen kapcsolódjanak a világ talán legnépszerűbb többszobás hangrendszeréhez.


A Sonos által nemrégiben bejelentett „Works with SONOS” termékminősítő program lehetővé teszi más gyártók számára, hogy termékeik kommunikáljanak a Sonos termékekkel, és részeivé váljanak a többszobás Sonos Home Sound hálózati hangrendszernek.

Az Onkyo és Pioneer bizonyos AV vevőerősítői is rövidesen integrálódhatnak a Sonos többszobás hangrendszereivel ugyanazon a Wi-Fi hálózaton, lehetővé téve alapvető funkciók vezérlését a Sonos alkalmazásán keresztül. Az érintett Onkyo és Pioneer AV vevőerősítők audiokimenetét csatlakoztatni kell egy Sonos Connect egységhez, ami idehaza 129.990 Ft áron kapható.

Ezzel az összeállítással a felhasználó képes lesz zenét lejátszani a Sonos alkalmazásán keresztül. Egészen pontosan az Onkyo vagy Pioneer AV vevőerősítő automatikus bekapcsol és a megfelelő bemenetre kapcsol, a hangerő szabályozhatóvá válik az említett alkalmazásból és elindítható a kiválasztott zene lejátszása.

A „Works with SONOS” funkcióhoz szükséges firmware-frissítés rövidesen elérhetővé válik a www.pioneer-audiovisual.eu és www.eu.onkyo.com weboldalakon az alábbi modellekhez:

Pioneer:

VSX-933, VSX-LX303, VSX-LX503, SX-N30AE, SC-LX701, SC-LX801, SC-LX901

Onkyo:

TX-NR686, TX-RZ730, TX-RZ830, TX-8270, TX-8250, TX-RZ1100, TX-RZ3100, PR-RZ5100

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .