Oppo UDP-203/205: új rendszerszoftver javítja a kompatibilitást

Az Oppo a héten új firmware-frissítést adott ki az UDP-203 és UDP-205 optikai lemezlejátszóihoz, ami javítja az új Ultra HD Blu-ray lemezekkel való kompatibilitást és számos új funkciót valamint optimalizálást kínál.


Tavaly kerültek forgalomba az Oppo UDP-203 és UDP-205 Ultra HD Blu-ray lejátszói, amelyek a nyáron megkapták a Dolby Vision HDR formátumot támogató frissítést. Most ezekhez „UDP20XEU-56-0124B” számon új firmware tölthető le az Oppo honlapjáról. Egyelőre ez egy bétaverzió, így lehet, hogy nem minden működik zökkenőmentesen. A visszajelzések után az Oppo általában néhány nap múlva végleges firmware-frissítést ad ki.

Az új firmware megoldja az új „Blade Runner 2049” és hasonló új Ultra HD Blu-ray lemezek kompatibilitási problémáját. Emellett az új firmware négy új HDR-SDR konverziós módot vezet be, és lehetővé teszi a HDMI bemenethez tartozó részletes információk megjelenítését. A frissítéssel jobb lesz lejátszók HDMI bemenetének kompatibilitása HTPC-kkel, és támogatott lesz a lassított lejátszás A-B ismétlés módban.

Részletek UDP20XEU-56-0124B frissítésről:

  1. Négy „HDR to SDR” mód hozzáadása, a HDR-ről SDR-re konvertálás javítására.
  2. A Network Setup (hálózati beállítás) kiegészül a „Media Info Lookup” beállítással. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára a médiafájl meta-adat lekérés be- és kikapcsolását.
  3. A lassított lejátszás támogatása A-B ismétlés üzemmódban.
  4. Egy részletes információs oldal a HDMI bemenethez.
  5. Továbbfejlesztett HDMI bemenet kompatibilis HTPC-kkel.
  6. A „Blade Runner 2049” című Ultra HD Blu-ray lemez lejátszási problémájának megoldása.
  7. A 21:9 képarány mód színeltolódási problémájának megoldása.
  8. A közelmúlt és a közeljövő UHD Blu-ray megjelenésein és a felhasználó visszajelzésein alapuló általános és lemez-kompatibilitási javítások.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .