Optoma H30 házi-mozi projektor az európai piacra

1. Oldal

Az Optoma Europe bemutatta ThemeScene DLP házi-mozi vetítőcsaládjának új tagját a H301757-ast.
Az igen versenyképes áron kínált H301757 azon kevés DLP projektorok közé tartozik, melyek hatszegmenses, fehér szegmens nélküli, négyszeres sebességgel forgó színkereket alkalmaznak. Ez a megoldás és a 2000:1-hez kontrasztarány vibrációmentes, nagy színhűségű, kiemelkedő képminőséget ígérnek kedvező áron, 3 éves garanciával (legalábbis Európában).

Optoma ThemeScene H30
Az amerikai piacra szánt alacsony árú vetítőkhöz képest ThemeScene H301757-at kifejezetten az európai piac számára tervezték. Ezért a komponens, S-Video és összetett (kompozit) videó bemenetek mellett az európai DVD lejátszók, műhold és kábel vevők kimeneteként sokkal gyakrabban előforduló SCART RGB jelet is képes fogadni.

A mindössze 2kg-os készülék 3 méter távolságból akár 2 méteres átlójú képet tud előállítani, melyet az igazán nagy képért rajongók 6,5 méterre is növelhetnek 10 méterről vetítve. A SCART / VGA adapternek köszönhetően a forrás és vetítő közti összeköttetés a meglehetősen drága minőségi SCART kábel helyett a jóval kedvezőbb árú VGA kábellel oldható meg.

További technikai adatok:

1,4 centis DLP Texas Instrument DDR chipkészlet
16:9 képformátum kompatibilitás
800×600 pixel (SVGA) felbontás
2000:1 kontrasztarány (teljes be/kikapcsolás)
800 ANSI-Lumen fényerő
Ventillátorzaj: kisebb mint 26dB 2m-ről, 30dB 1m távolságból mérve
Csatlakoztatás: SCART RGB (tartozék adapterrel), váltott-soros és progresszív PAL komponens, kompozit, S-Video

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .