Optoma: házi-mozi és más audió termékek a kínálatban

1. Oldal

Az amerikai NuForce felvásárlását követően az Optoma a közelgő ISE 2015 kiállításon vonultatja fel azokat a házi-mozi és audió termékeket, amelyeket februártól kínál majd.
Az amerikai NuForce fogyasztóknak szánt audió termékei letisztult designjukról és a kiváló hangjukról ismertek. Az Optoma NuForceúj audió termékkínálata házi-mozi, házi sztereó és mobil kategóriákba sorolódik.

A házi-mozi termékkategóriába tartozik az Optoma NuForce AVP18 AV processzor-előerősítő és az MCA20 nyolccsatornás végerősítő. A házi sztereó termékek a DDA120 integrált digitális erősítő, a HA200 fejhallgató erősítő, a DAC80 D/A konverter-előerősítő valamint a BTR100 és BTR1 Bluetooth vevők. A mobil kategória terméke a szuper kis uDAC3 USB D/A konverter és fejhallgató-erősítő.

A februári amszterdami ISE kiállításon az Optoma be is mutatja a fenti audió termékek közül az AVP18 MCA20 és DDA120 modelleket.

Optoma-NuForce AVP-18.jpg
Az audió puristáknak tervezett AVP18 7.1 csatornás AV processzor-előerősítő hatásvadász jellemzők nélkül ígér fantasztikus hangminőséget a filmek és játékok hangsávjának. Az AV berendezésekre jellemző funkciók és gombok káprázatos sokaságával szemben a kompakt AVP18 a lehető legegyszerűbb és legfunkcionálisabb képességeket kínálja.

Az AVP18 surround hangprocesszor könnyű beállítását automatikus mérőmikrofonos kalibrálás segíti, ami a hangrendszer egyes csatornáinak hangerő, hangszín (EQ) és késleltetési paramétereit a szobához állítja, amelyben az elhelyezésre kerül. A beállítás befejezése után egy könnyen használható távirányítóval finom hangolható a hang és kép a felhasználó igényeinek és kívánságának megfelelően.

BTR1 Bluetooth vevő adaptert csatlakoztatva az AVP18 vezeték-nélkül tud zenéket fogadni okostelefonról, táblagépről vagy más mobileszközről.

Az AVP18 jellemzői:

• Teljesen HDMI 1.4 kompatibilitás ARC-vel
• HD audió dekódolás: Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS HD Master és Hi Res Audio
• További audió dekódolás: Dolby Digital (EX), DTS, DTS ES (D6.1, M6.1), DTS96/24, 7.1 csat. PCM
• Mátrixdekódolás: Dolby Pro Logic, DTS Neo: 6
• Szoba intelligens akusztikai analízise
• A szoba akusztika/hangsugárzó automatikus vagy kézi kiegyenlítésének lehetősége
• Négyszeres basszusmenedzsment külön beállítható front, center, surround és hátsó hangsugárzókhoz
• Tizenegy programozható, teljesen parametrikus hangszínszabályzó csatornánként
• Négy HDMI bemenet, egy HDMI kimenet nagy sebességű kapcsolási technológiával
• RS232 vezérlés, Trigger kimenet
• HD fejhallgató surround hang

Optoma-NuForce MCA-20.jpg
MCA20 nyolccsatornás végerősítő összesen 2.224 Watt (csatornánként 278W/4Ω) teljesítményt biztosít. A nyolc dedikált csatorna tökéletesen alkalmas egy surround hangrendszer kialakítására, és többszobás hangrendszert meghajtó erősítőként is ideális. A fejlett D osztályú végerősítők bemeneti jelhez, kimeneti áramigényekhez és a hangsugárzók impedancia-változásához való folyamatos szabályzása rendkívül sebességet és a pontosságot eredményez, ami a filmek hangsávjának tökéletes térhangzásához szükséges.

Az MCA20 jellemzői:

• Nagy teljesítmény: csatornánként 278W (4Ω), 150W (8Ω) x 8 csatorna
• Csekély mérete és modern konstrukció
• Saját nagy-sebességű, negatív visszacsatolású végfok design
• Nagyon magas hatásfokú PWM áramköri topológia

Kapcsolódó linkek:

Optoma H111: új nagyfényerejű HD-Ready 3D házi vetítő
Optoma HD36: újabb 1080p felbontású vetítő otthoni célra
Optoma HD26, GT1080: két új Full HD házi szórakoztató vetítő
Optoma HD50: az új 1080p 3D házi szórakoztató vetítő (Frissítve)
Optoma HD90: a LED-es házi-mozi vetítő új optikával

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .