Pioneer SBX-B30: Bluetooth hangsugárzó talp mélynyomóval

1. Oldal

A síkképernyős TV-k hangszóróit kiváltani hivatott új Pioneer SBX-B30 hangsugárzó talp egy gazdag térhangzást kínáló hangrendszer, ami a TV talapzataként szolgál, és egyetlen optikai vagy analóg kábellel csatlakozik ahhoz.

A Pioneer is megalkotta a maga „speaker base” azaz hangsugárzó talp hangrendszerét, ami azoknak készül, akik a síkképernyős TV-jük hangszórói által keltetnél teljesebb, gazdagabb hangot szeretnének, de csak egy kompakt méretű dobozra van helyük, amire a TV rátehető.

Pioneer SBX-B30.jpg
A karcsú és diszkrét Pioneer SBX-B30 a gyártó Sound Bar hangszórórendszereit követve egy kompozit fa dobozba épül a hangszórók jobb megszólalása és a nem kívánt rezonanciák elkerülése érdekében. A hangrendszer egy akár 40 kg-os TV-t is képes megtartani és elég merev ahhoz, hogy ne hajoljon meg a rá helyezett készüléktől.

Az SBX-B30 hangrendszerbe épített audió hardver igazi házimozi élményt ígér. A merev házba két szélessávú, teljes frekvenciatartományú front hangszórót és két lefelé sugárzó mélynyomót építenek, amelyek összesen 130 W teljesítményt állítanak elő. A hangrendszer Dolby Digital és DTS Digital Surround dekódolást kínál, valamint Surround, Night és Dialogue (térhang, éjszakai és dialógus) hangzásmódokat.

Beépített Bluetooth vezeték-nélküli technológiájával az SBX-B30 zene adatfolyamokat szólaltathat meg okostelefonról vagy táblagépről. A zenei adatfolyamot még izgalmasabbá teszi az ingyen elérhető dedikált Pioneer Wireless Streaming alkalmazása, ami hang EQ-val, tempókontrollal és más különleges funkciókkal fokozza a zenei élményt.

Pioneer SBX-B30_csat.jpg
A hangrendszer hátlapján három digitális (két optikai és egy koaxiális) valamint egy Mini Jack analóg audiobemet található. Az egység megtanítható, hogy a felhasználó távirányítójának parancsaira reagáljon.

Az SBX-B30 februártól lesz kapható Európában 249 € (kb. 79.000 Ft) áron.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer N-70A, N50: a jól használható Hi-Fi hálózati lejátszók
Pioneer: jönnek az új Dolby Atmos hangsugárzók
Pioneer BDP-LX88, BDP-LX58: új csúcskategóriás Blu-ray lejátszók
Pioneer: a 2014-es Dolby Atmos kompatibilis AV erősítők
Pioneer BDP-170: új Blu-ray lejátszó gazdag funkcionalitással
Pioneer: a 2014-es VSX AV vevőerősítőkről
Pioneer: új Sound Bar hangszórórendszer TV-khez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .