Optoma L1+: az új kompakt 4K ultrarövid távolságra vetítő

A 2023 első negyedévében piacra kerülő Optoma L1+ a márka legkönnyebb 4K UHD ultrarövid távolságra vetítője már a változó képfrissítési gyakoriságot (VRR) is támogatja.


Az Optoma bejelentése szerint, a Taipei International Audio Show-n mutatta be először legújabb termékét, az L1+ 4K UHD Ultra Short Throw (UST), azaz ultrarövid távolságú vetítőt.

Optoma L1+ Lifestyle

Az Optoma L1+ nagy képernyős mozizásra és játékra szánt UST vetítőt a cég kompaktnak és kategóriájában az egyik legkönnyebbnek írja le, ami bárhová egyszerűen szállítható és elhelyezhető, pontos méreteit és súlyát viszont még nem közölték. A támogatott streaming szolgáltatásokkal az L1+ az okos TV-ket is kiválthatja, több mint 400.000 filmhez és műsorhoz biztosítva hozzáférést.

Az Optoma azt állítja, hogy ez az első ultrarövid távolságú projektor, amely támogatja a HDMI 2.1 VRR-t, azaz a változó képfrissítési gyakoriságot, mely funkció simább játékmenetet tesz lehetővé.

Az Optoma újdonságának műszaki paramétereiről alig tudni valamit, de a projektor várhatóan 2023 első negyedévében kerül piacra egyelőre ismeretlen áron.

Optoma L1+

Az Optoma L1+ eddig ismert jellemzői:
  • Smart projektor streaming szolgáltatások elérésének támogatásával.
  • A legkönnyebb 4K ultrarövid távolságú házi vetítő a piacon.
  • Az első 4K ultrarövid látótávolságú projektor, mely a VRR kompatibilitást támogatja.
  • Alacsony késleltetésű játékoptimalizálás.
  • Kiváló színvisszadás: Rec.709 > 100% és DCI-P3 > 90%
  • Három választható hangmód: normál, film vagy játékmód

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .