Panasonic: 2010-es LCD TV-k már LED háttérvilágítással is

1. Oldal

A Panasonic új LCD TV-i között már LED háttérvilágítást alkalmazó modelleket is kínál, és még számos más a képminőséget és a készülékek használhatóságát javító technológiát.
A Panasonic korábban csak kisebb képméretben gyártott LCD TV-ket, de 2010-es kínálata átfedésben lesz plazma TV választékával, 3D készülékeket viszont csak az utóbbiakban kínál.

Panasonic_TX-L42V20E.jpg
A kínálat csúcsán a teljes HD felbontású 107, 94 és 81 centis (42, 37 és 32 inch) modellekből álló V20-as széria áll. Ezek a készülékek a „200 Backlight Blinking Intelligent Frame Creation Pro” interpolációs képkétszerezést és a pásztázó háttérvilágítást kombináló kvázi 200Hz-es képfrissítési technológia, a gyártó által specifikált 2.000.000:1 dinamikus kontrasztarány, az intelligens jelenet kontroller valamint a korszerű IPS LCD panel révén kiváló képminőséget és széles nézési szögtartományt ígérnek. A VIERA CAST internetes tartalomelérés és a formaterv igényes megoldásai, mint a titán színű keskeny ház is magas kategóriájú készülékre utalnak.

A D28-as széria 94 és 81 centis (37 és 32 inch) teljes HD felbontású modelljei 2.000.000:1 dinamikus kontrasztaránnyal, VIERA CAST internetes csatlakoztatással és IPS LCD panellel rendelkeznek. A 107, 94 és 81 centis (42, 37 és 32 inch) D25-ös készülékek ugyanezt nyújtják intelligens jelenet kontrollerrel.

A fent említett készülékek keretének aljában és tetejében vannak elhelyezve a háttérvilágítást adó fehér LED-ek, amelyek fényét egy speciális fényelosztó panellel oszlatja el, egységesen az LCD panel mögött.

Mindegyik modell alkalmas nagyfelbontású videók és állóképek megjelenítésre, zenehallgatásra a VIERA Image Viewer funkcióval, és a DLNA kompatibilitás révén digitális tartalmak lejátszására belső hálózathoz kapcsolódó készülékekről, PC-ről fájlszerverről.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: áprilisban jön a DMP-BDT300 Blu-ray 3D lejátszó
Panasonic: az első 3D plazma TV-k Európában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .