Panasonic: firmware-frissítés Ultra HD Blu-ray lejátszókhoz

A Panasonic Ultra HD Blu-ray lejátszóihoz most kiadott firmware-frissítése Dolby Vision tartalmak lejátszása során tapasztalt különböző problémákat orvosol.


A Panasonic 2019 óta nem jelent meg új Ultra HD Blu-ray lejátszóval – hacsak nem számítjuk annak az új D/A konverterrel szerelt DP-UB9000P1K-t. A cég azonban továbbra is biztosít hibajavító firmware-frissítéseket és támogatást korábbi modelljeihez.

Panasonic DP-UB9000-UB820-UB420

A legújabb szeptember 29-én kiadott Ver 1.69-es firmware a Panasonic DP-UB9000 valamint a DP-UB820/824 és DP-UB420/424 UHD Blu-ray lejátszók különböző a Dolby Vision tartalmak lejátszása során előforduló problémáit javítja.

A Blu-ray.com fórumon a felhasználók arról számoltak be, hogy frissített lejátszóikon már nem tapasztalják a Dolby Vision kép villódzását, a lejátszás lefagyását és a zavaros hangot rétegváltás közben bizonyos UHD Blu-ray lemezek esetében.

A frissítés már elérhető, és ha az nem jelenik meg a lejátszó beépített frissítési menüjében, akkor a Panasonic támogatói oldaláról letölthető a firmware, és egy USB pendrive-ról manuálisan is telepíthető az ott leírtak szerint.

A Ver 1.69 frissítés által érintett Ultra HD Blu-ray lejátszók:

  • Panasonic DP-UB9000
  • Panasonic DP-UB9004
  • Panasonic DP-UB820
  • Panasonic DP-UB824
  • Panasonic DP-UB420
  • Panasonic DP-UB424

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .