Panasonic SC-HT1500 az új házi-mozi rendszer

1. Oldal

Az összesen 430 Wattos (DIN) vevőerősítővel egyesített DVD és HDD rekorder háza meglepően keskeny. A gyors DVD-RAM és merevlemez időeltolásos (Time Slip) televíziózást tesz lehetővé. Felvétel az elterjedtebb DVD-R formátumra is készíthető.
Az SC-HT15002135-al a Panasonic olyan kompakt és megfizethető házi-mozi összeállítást kínál, aminél nem igen lehet többet kívánni. Videofelvétel készítését tekintve a legkorszerűbb technológiát kínálja. A 80 GB-os merevlemezre akár 142 óra műsor rögzíthető intelligens módon kezelve azt. Az így felvett anyagból az arra érdemes részeket akár 32-szeres sebességgel DVD-R vagy DVD-RAM lemezre lehet archiválni (egy 9,4 GB-os DVD-RAM-ra a felvételi módtól függően akár 16 órát). Az ügyes vágófunkcióknak köszönhetően kiválogatható és átrendezhető a lejátszási lista, a jelenetek vágásai pedig egyszerűen átúsztathatóak. Navigációs menü segíti a felvételek megtalálását. A gyors DVD-RAM és merevlemez elérésnek köszönhető időeltolás („Time Slip”) funkció révén már rögzítés közben nézhető a felvétel eleje, vagyis például, ha valaki a forma 1-es futam vége előtt érkezik haza, nem kell megvárnia a verseny és a felvétel végét, már közben elkezdheti élvezni a futamot az elejétől.

Panasonic SC-HT1500

A klasszikus AV vevőerősítőkhöz hasonló méretű SC-HT15002135 háza a divatos ezüstben pompázik. Az URH és középhullámú RDS vevő 30 programot tárol, a CD, az CD-R/RW (rajta MP3 és WMA fájlokkal) és a DVD-Audio (2 csatornás) lejátszásával gyakorlatilag majdnem minden hangforrás formátum megszólaltatható. DVD-Video vagy VCD nyújthatja a képi élményt, és a PAL/NTSC progresszív képfrissítésnek köszönhetően megfelelő méretű képernyőn vagy vetítővásznon ez a kép remegésmentes lesz. A beépített Dolby Digital, DTS és Dolby Pro Logic II surround dekódolás előállítja az izgalmas körülölelő hangteret, melyet tizenkét (6 AV / 6 mozi) hangtér szimulációval/beállítással alakíthat bárki ízlésének megfelelőre.

Az aktív mélysugárzóból, center és állítható magasságú front, valamint ugyancsak torony konstrukciójú, több irányban sugárzó „OmniCast” surround szatellitekből álló összeállítás a DVD-Audio nagyobb sávszélességű hallgatására is alkalmas, mert frekvencia-átvitele eléri az 50 KHz-et (-16 dB). A hangsugárzók felállítása és összekábelezése egyszerű. Az aktív subwoofert egy kábel köti össze a központi vevőerősítővel melynek hátlapján világos jelzések tájékoztatnak a többi hangsugárzó bekötéséről is. Optikai digitális audió bemeneten keresztül műholdvevő megfelelő kimenete is csatlakoztatható.

Az SC-HT15002135 várhatóan szeptember közepétől már kapható 299.990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .