Panasonic: új 3D Blu-ray házi-mozi rendszerek

1. Oldal

A Panasonic még a hó elején az IFA kiállításon mutatta be új, Blu-ray 3D lemezeket is lejátszó, VIERA CAST hálózati tartalomelérési funkciót és iPod/iPhone dokkolást kínáló SC-BTT755 és SC-BTT350 házi-mozi rendszereit.
A Panasonic új Blu-ray 3D lejátszó házi-mozi rendszereiben ugyanaz a „UniPhier” videoprocesszor és „P4HD” pixelpontos progresszív képfeldolgozó valamint nagypontosságú (4:4:4) „PHL Reference Chroma Processor Plus” színfeldolgozó technológiák működnek, mint a gyártó elismerten magas képminőséget nyújtó Blu-ray lejátszóiban.

Panasonic_BTT755.jpg
Az SC-BTT755 és SC-BTT350 a dekódolt HD hangformátumok (Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD DTS-HD Master/High Resolution Audio) körülölelő hangterét összesen 1000W (1kHz, 3 ill. 6 Ohm, 10% THD) teljesítménnyel meghajtott hangsugárzóikkal állítják elő. Az SC-BTT755 négy karcsú oszlop hangsugárzója és centersugárzója bambuszmembrános hangszóróival tiszta beszédhangot állít elő, a Kelton mélysugárzó produkálja a robusztus basszusokat.

Panasonic_BTT350.jpg
Az SC-BTT350 kompakt méretű szatellit hangsugárzóval és mélysugárzóval kelti a dinamikus térhangzást, amit mindkét rendszerben virtuális 7.1 csatornás surround funkcióval lehet tovább fokozni. A két rendszerhez az opcionális SH-FX71 adapter segítségével vezeték-nélkül is csatlakozhat a két hátsó csatorna hangsugárzója.

Az új házi-mozi rendszerek a Blu-ray, DVD és CD lemezformátumok mellett a rajtuk kialakított iPod/iPhone dokkolóba helyezett mobilkészülékről is lejátsszák a zenét, videót és képet, csakúgy, mint a SDXC kártyanyílásba vagy két USB csatlakozóba dugott memóriából olvasott, digitális fényképezőgéppel vagy kamkorderrel rögzített és más médiafájlokat (AVCHD, DivX/DivX HD/ DivX Plus HD, HD-JPEG, MPEG2, MP3).

A modellek az Ethernet és az opcionális vezeték-nélküli LAN hálózati csatlakozással BD-Live online tartalmakhoz valamint a VIERA CAST funkció révén a Panasonic partneroldalainak (például YouTube, Picasa és mások) tartalmaihoz biztosítanak hozzáférést. A DLNA minősítésű rendszerekkel a médiafájlok a helyi hálózatra csatlakozó más kompatibilis eszközökről is elérhetőek.

Az SC-BTT755 és SC-BTT350 házi-mozi rendszerek már idehaza is kaphatóak 219.900 Ft illetve 159.900 Ft fogyasztói árakon.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic: az IFA-n mutatkozik be a bővülő 3D TV kínálat
Panasonic DMP-BDT100: új, megfizethetőbb Blu-ray 3D lejátszó
Panasonic: kész az első házi 3D kamkorder

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .