Philips Elevation: ultra-vékony TV négy oldalán Ambilight-al

1. Oldal

Az új Philips „Elevation” TV-t karcsú designja és a továbbfejlesztett Ambilight hangulatvilágítással képernyője köré festett fényjáték teszi lebegővé, amit a márkára jellemző Smart funkciók és kiváló képminőség tesz teljessé.
A Philips új „Elevation” fantázianevű 60PFL8708 típusszámú, tehát 152 centis (60 hüvelyk) képátlójú TV készüléke csupán 13,5 mm-es mélységi vastagságával a márka eddigi legkarcsúbb TV-je, a képernyőjét övező keret pedig ehhez illően vékony és minimalista.

Philips_Elevation3.jpg
A Philips Elevation TV a kacsú formatervet a megújult Ambilight 4-oldalas XL hangulatvilágítással kombinálja, ami olyan illúziót kelt, mintha a TV egy nagy fénykörben lebegne. Az új Ambilight a készülék hátlapjának középvonalában elhelyezett 94 darab LED-el kiterjedt, lágy és meleg fényglóriát hoz létre a TV képernyője körül, virtuálisan kiterjesztve az azon megjelenő kép színeit. A TV légies megjelenése nemcsak falra szerelve érvényesül, de az átlátszó asztali állványon is.

Philips_Elevation1.jpg
A Perfect Pixel HD képfeldolgozással a Philips Elevation TV remegésmentes, éles, tiszta, és élénk színű képet, a 900 Hz-es Perfect Motion Rate pontos, egyenletes mozgásmegjelenést ígér, a Micro Dimming Pro dinamikusan modulált LED háttérvilágítás a kontrasztot javítja. A készülék támogatja a passzív polarizált 3D szemüveges képmegjelenítést.

Az új készülékben a Philips Smart TV Premium platformja működik TV-s alkalmazásokkal és internetes szolgáltatásokkal. A felhasználók okostelefonjuk vagy táblagépük tartalmát is tükrözhetik a TV képernyőjén, és egy TV csatorna át is küldhető egy a mobileszközre. A TV iOS és Android alatt futó MyRemote alkalmazással vezérelhető, beépített a WiFi és a Miracast funkció, az USB felvételkészítés.

A Philips Elevation TV a harmadik negyedévben lesz kapható Európában és először a szeptemberi IFA 2013 kiállításon lesz látható Berlinben.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

Philips: kiszivárogtatások az új 9000-es Ultra HD TV-ről
Philips DesignLine: TV falnak támasztható üveglapból
Philips: az őszi IFA-n mutatkozik be a 9000-es Ultra HD TV
Philips: információk a 2013-as TV-iről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .