Philips DesignLine: TV falnak támasztható üveglapból

1. Oldal

Az új Philips DesignLine készülék az utóbbi idők legmeglepőbb formatervű LED LCD TV-je, ami szakítva a konvenciókkal nem rendelkezik állvánnyal és nincs képernyőt övező kerete sem, hanem egy üveglapból áll.
Az immár a TP Vision által gyártott Philips TV-k igényes formatervű DesignLine szériája idén tényleg igazi különlegességnek ígérkezik. Az egy üveglapból készülő 117 és 140 centis (46 és 55 inch) képátlójú készülékeknek ugyanis nincs hagyományos értelemben vett talpazatuk vagy állványuk. Az üvegfelület felső részében van maga a képernyő, az alsó része pedig fokozatosan válik átlátszóvá.

Philips_designline_PDL-8908.jpg
A készülék tervezői tényleg igyekeztek elszakadni a jelenlegi TV-k formavilágától, és ambíciójuk a „vágy tárgyának” megalkotása volt azok számára, akik a legjobb dolgokat akarják maguk köré gyűjteni a tökéletes élettér létrehozásához. A szokásoknak megfelelően a DesignLine TV-k a legújabb Philips „Ambilight XL” technológiával hoznak létre fényglóriát a képernyő három oldala körül a mögötte lévő falon.

Philips_designline_falnak_tamasztva.jpg
Az is érdekes, ahogy a DesignLine TV elhelyezhető akár a mögötte lévő falhoz támasztva, vagy azzal párhuzamosan felállítva, vagy arra felfüggesztve.

Maga a PDL-8908 típusszámú TV teljes HD felbontású, LED háttérvilágítása mikro-fényszabályozott, Perfect Pixel HD képfeldolgozással és 1400 Hz Perfect Motion Rate mozgásfelbontás javítással tökéletesíti a megjelenített képet, ami akár aktív 3D (Max) is lehet. A készülék kétmagos rendszerprocesszorán Smart TV platform és internet böngésző futnak, beépített WiFi kapcsolattal és Miracast funkcióval rendelkezik, mely utóbbival kép, videó és zene küldhető át egy Android okostelefonról vagy táblagépről, no és persze MyRemote mobil alkalmazással is vezérelhető.

Az új Philips DesignLine TV-k 2013 második negyedévtől lesznek kaphatóak 2.200 eurótól (kb. 670.000 Ft) induló áron.

HTMLON
HTMLOFF

Kapcsolódó linkek:

Philips: az őszi IFA-n mutatkozik be a 9000-es Ultra HD TV
Philips: információk a TP Vision 2013-as TV-iről
Philips TV-k lesznek még, de más gyártja majd azokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .