Philips: az őszi IFA-n mutatkozik be a 9000-es Ultra HD TV

1. Oldal

A TP Vision is 4K Ultra HD TV-vel bővíti kínálatát, amit a szeptemberi IFA 2013 kiállításon tervez bemutatni az új 9000-es csúcsszéria részeként, állítja a Pocket-lint.

Ma már minden magára valamit is adó TV márka kínálatában kell lennie 4K Ultra HD TV-nek, és ez alól úgy tűnik a Philips sem lehet kivétel. A Pocket-lint beszámolója szerint a TP Vision már fejleszti az új 9000-es szériájú Ultra HD TV-t.

Philips_2013_Ambilight.jpg
A PS4-en majdan elérhető online 4K filmszolgáltatás ellenére szűkös natív 4K tartalomkínálat miatt a Philips Ultra HD TV-jének fejlesztői is elsősorban a 1080p műsorok minél tökéletesebb 4K-ra skálázásán dolgoznak. Az általuk a TV-ben használt panel – aminek mérete még nem végleges – képes lenne a 4K kép 60Hz-es frissítésre, bár a jelenlegi HDMI specifikáció egyelőre még nem alkalmas ilyen jel átvitelére. A készülék a 60Hz-es frissítésű 4K képek pixeleinek előállításához, feldolgozásához a fejlesztés alatt álló algoritmusok mellett hatalmas processzálási teljesítményt is igényel.

Kapcsolódó linkek:

Sony: 4K online filmszolgáltatás indul a PS4-hez is
Philips: információk a TP Vision 2013-as TV-iről
A Funai kapja a Philips AV üzletágát és a márkanevet is
Philips TV-k lesznek még, de más gyártja majd azokat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .