Philips: okos TV alkalmazás a Foci EB-re és az Olimpiára

1. Oldal

A Philips Smart TV platformmal rendelkező készülékeire ingyenesen letölthető alkalmazás a 2012-es Foci EB-ről és később a Nyári Olimpiáról nyújt hasznos információkat.

A 2012-es Foci Európa-bajnokságon már javában zajlik, és nemsokára kezdetét veszi a Londoni Olimpia is, a Philips pedig TV gyártóként dedikált sportalkalmazást indít okos TV készülékein.

Philips_Euro_2012_app.jpg
A már elérhető ingyenes alkalmazással minden a 2012-es Foci EB-vel kapcsolatos friss hír, táblázat, mérkőzésrend és eredmény közvetlenül elérhetővé válik a Philips okos TV-in.

További információként az alkalmazás tartalmazza az Európa-bajnokságok történetét, valamint háttér-információkat a csapatokról és játékosokról. Az alkalmazással párhuzamosan egy „Euro Football” kvíz alkalmazás is fut, amivel a felhasználók tesztelhetik a bajnokságokkal és a résztvevő a csapatokkal és játékosokkal kapcsolatos ismereteiket.

A Foci EB befejezése után az alkalmazás átvált a Londoni Olimpiai játékokra azokról szállítva a legfrissebb híreket és eredményeket.

Kapcsolódó linkek:

Philips TV-k lesznek még, de más gyártja majd azokat
Philips: bemutatatták a 2012-es TV kínálatot
Smart TV szövetségben a Philips, a Sharp, az LG és a Loewe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .