Philips Screeneo S: új LED-es házimozi vetítők

A Philips Projection a CES 2019 alkalmával mutatja be új Screeneo S2, S4 és S6 LED fényforrású DLP házimozi vetítőit, melyek közül az utóbbi 4K HDR képminőséget ígér.


A Philips Projection új Screeneo S vetítőkkel igyekszik erősíteni pozícióját a LED fényforrású házimozi projektorok piacán, amely a cég sajtóközleménye szerint várhatóan 3 év alatt 5,7 milliárd dollárra (kb. 1.610 milliád Ft) nő. A három új rövid vetítési-távolságú projektor kiváló képminőséget ígér és beépített hangrendszerrel rendelkezik. A Smart platformot és hálózati csatlakozást kínáló mindent-egyben hordozható Screeneo S projektorok fényes HD, Full HD illetve 4K HDR képet vetítenek.

A kompakt kialakítású sokoldalú Screeneo S2 600 „color lumen” fényárammal vetít HD képet, ami a kiadott sajtóanyag szerint akár 305 centi (120 hüvelyk) átlójú is lehet. A beépített sztereó hangszórók tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat ígérnek. Az integrált Bluetooth, Wi-Fi kapcsolattal és Android platformmal rendelkező projektor streaming tartalmakat, TV-műsorokat és akár a felhasználó képeit is kivetítheti.

A Screeneo S4 már Full HD képet vetít 1.400 „color lumen” fényárammal és a HDR-t is említi a sajtóanyag, de nem pontosan tudni ez mit is jelent. Ennek a vetítőnek is integráns része a tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat ígérő sztereó hangszórópár. A beépített Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal valamint Android platformmal a Screeneo S4 is közvetlenül tud streaming tartalmakat, TV-műsorokat és akár a felhasználó által megosztott képeket vetíteni. Csatlakoztatható hozzá Bluetooth játékvezérlő is, és máris kezdődhet a játék az óriási képernyőn.

Az új vetítők csúcsmodellje a Screeneo S6, ami 4K UHD képet (8,3 millió pixelt) vetít akár 1.600 „color lumen” fényárammal, és HDR10 valamint HLG formátumkompatbilitással. Külön hangrendszerre nincs szükség a Screeneo S6 mellé sem, mert az abban lévő tökéletesen hangolt sztereó hangszórók biztosítják a tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat. A Screeneo S6 könnyű anyagokból készül aprólékos munkával. A két alumínium oldalrács prémium megjelenést nyújt és okos légszűrőrendszert takar. Ebben a vetítőben is integrált a Bluetooth és a Wi-Fi kapcsolat valamint az Android platform, melyek segítségével közvetlenül tud streaming tartalmakat, TV-műsorokat és a felhasználó által megosztott képeket vetíteni. Nagy teljesítményű CPU-jával a Screeneo S6 kiváló 4K házimozi projektor lehet sokak számára.

A Philips Projection új Screeneo S vetítők tehát a CES 2019 kiállításon kerülnek bemutatásra, és egyelőre a fentieken kívül más műszaki információt nem tudni róluk, ahogy azt sem, hogy mikor és mennyiért lesznek kaphatóak.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .