Philips Screeneo S: új LED-es házimozi vetítők

A Philips Projection a CES 2019 alkalmával mutatja be új Screeneo S2, S4 és S6 LED fényforrású DLP házimozi vetítőit, melyek közül az utóbbi 4K HDR képminőséget ígér.


A Philips Projection új Screeneo S vetítőkkel igyekszik erősíteni pozícióját a LED fényforrású házimozi projektorok piacán, amely a cég sajtóközleménye szerint várhatóan 3 év alatt 5,7 milliárd dollárra (kb. 1.610 milliád Ft) nő. A három új rövid vetítési-távolságú projektor kiváló képminőséget ígér és beépített hangrendszerrel rendelkezik. A Smart platformot és hálózati csatlakozást kínáló mindent-egyben hordozható Screeneo S projektorok fényes HD, Full HD illetve 4K HDR képet vetítenek.

A kompakt kialakítású sokoldalú Screeneo S2 600 „color lumen” fényárammal vetít HD képet, ami a kiadott sajtóanyag szerint akár 305 centi (120 hüvelyk) átlójú is lehet. A beépített sztereó hangszórók tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat ígérnek. Az integrált Bluetooth, Wi-Fi kapcsolattal és Android platformmal rendelkező projektor streaming tartalmakat, TV-műsorokat és akár a felhasználó képeit is kivetítheti.

A Screeneo S4 már Full HD képet vetít 1.400 „color lumen” fényárammal és a HDR-t is említi a sajtóanyag, de nem pontosan tudni ez mit is jelent. Ennek a vetítőnek is integráns része a tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat ígérő sztereó hangszórópár. A beépített Bluetooth és Wi-Fi kapcsolattal valamint Android platformmal a Screeneo S4 is közvetlenül tud streaming tartalmakat, TV-műsorokat és akár a felhasználó által megosztott képeket vetíteni. Csatlakoztatható hozzá Bluetooth játékvezérlő is, és máris kezdődhet a játék az óriási képernyőn.

Az új vetítők csúcsmodellje a Screeneo S6, ami 4K UHD képet (8,3 millió pixelt) vetít akár 1.600 „color lumen” fényárammal, és HDR10 valamint HLG formátumkompatbilitással. Külön hangrendszerre nincs szükség a Screeneo S6 mellé sem, mert az abban lévő tökéletesen hangolt sztereó hangszórók biztosítják a tiszta, körülölelő hangteret és mély basszusokat. A Screeneo S6 könnyű anyagokból készül aprólékos munkával. A két alumínium oldalrács prémium megjelenést nyújt és okos légszűrőrendszert takar. Ebben a vetítőben is integrált a Bluetooth és a Wi-Fi kapcsolat valamint az Android platform, melyek segítségével közvetlenül tud streaming tartalmakat, TV-műsorokat és a felhasználó által megosztott képeket vetíteni. Nagy teljesítményű CPU-jával a Screeneo S6 kiváló 4K házimozi projektor lehet sokak számára.

A Philips Projection új Screeneo S vetítők tehát a CES 2019 kiállításon kerülnek bemutatásra, és egyelőre a fentieken kívül más műszaki információt nem tudni róluk, ahogy azt sem, hogy mikor és mennyiért lesznek kaphatóak.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .