Pioneer BDP-150: új Blu-ray 3D lejátszó okostelefonra szabva

1. Oldal

Az új Pioneer Blu-ray 3D lejátszót azoknak tervezték, akik szeretnék okostelefonjukon tárolt zenéiket és videóikat is élvezni, miközben a BPD-150 a formátumok szélesebb skáláját játssza le és YouTube, Picasa hozzáférést biztosít.
A Pioneer BPD-150 lejátszó az okostelefonok tartalmának lehető legjobb minőségű visszaadását kínálja, és több olyan fájltípust képes kezelni, mint például az okostelefonokra specializált 3gp videofájlok. Az új modell persze elsősorban a Blu-ray 3D lemezek lejátszására szolgál és 1.4a verziójú HDMI kimenetén a legigényesebb HD hangrendszert és 3D képmegjelenítőt is kiszolgáló nagyfelbontású jelcsatlakozást biztosít.

Pioneer_BDP-150.jpg
Az új Pioneer BPD-150 a helyi hálózathoz és az internethez csatlakozva egy sor új tartalom és hálózati lehetőség számára nyit utat. A kábeles Ethernet port mellett a lejátszó a vezeték-nélküli otthoni hálózathoz is könnyedén csatlakozhat egy opcionális Pioneer AS-WL300 WLAN konverter segítségével.

Mivel DLNA tanúsítvánnyal is rendelkezik, az új modell a kompatibilis hálózati Mac-en, PC-n, illetve média szerveren tárolt audiók, videók és képek lejátszására is képes. A felhasználó nemcsak egy szerveren lévő tartalmakat élvezhet a lejátszó saját grafikus kezelőfelülete használatával, de egy okostelefon vagy táblagép tartalma is kiválasztható a mobilkészülék segítségével. A BPD-150 képes a Blu-ray, DVD, CD és SACD lemezek lejátszására és kompatibilis a legelterjedtebb videó formátumokkal, beleértve az okostelefonok 3gp formátumát, a Flash videot, a DivX, DivX Plus HD és MKV konténereket lemezről, USB-s tárolóról és hálózaton keresztül kompatibilis Mac-ről, PC-ről vagy médiaszerverről. Az audió formátumokat illetően az összes fontos fájl támogatott, így a WMA, MP3, AAC és a veszteségmentes FLAC audió kódolás, utóbbi lemezről és USB-s tárolóról. A lejátszó megszokott felhasználói kezelőfelületével a felhasználók YouTube videókat és Picasa fotóalbumokat is megnézhetnek.

A BPD-150 ideális társa a legújabb Pioneer AV vevőerősítőknek. HDMI-n keresztül ezekhez csatlakozva, a Blu-ray lejátszó a tömörített Mac, PC és web fájlokból mind a kép- mind a hangminőséget magasabb szintre emelve teszi teljessé az otthoni szórakozás élményét, miközben a Pioneer ingyenes vezérlő alkalmazása könnyíti meg mindkét készülék irányítását.

A „Sound Retriever Link” és „Stream Smoother Link” lényegi információkat közöl az eredeti audio- illetve videofájlokról és szükség esetén lehetővé teszi, hogy a kompatibilis Pioneer AV vevőerősítő aktiválja a Sound Retriever vagy Stream Smoother funkciót. A Sound Retriever funkció a tömörített audiofájlokat javítja helyreállítva a tömörítési eljárás során elveszett kritikus adatokat, míg a Stream Smoother funkció a tömörített videofájlokat javítja csökkentve a tömörítési zajt részletesebb, finomabb képet hozva létre. A Stream Smoother technológia különösen az alacsony bitsebességű videó források esetében hasznos, amelyeket eredetileg kis képernyőkre például okostelefonokra szántak.

Az új Pioneer „ControlApp” és a legújabb „iControlAV2012” alkalmazások segítségével a felhasználók még több lehetőséget kapnak, hogy okostelefonjukról vezérelhessék Blu-ray lejátszójukat. A két alkalmazással elérhetik a menüket, mozgathatják a navigációs kurzort és alapműveleteket hajthatnak végre, mint a lejátszás, a leállítás, az előre és hátra tekerés. Mindkét alkalmazás ingyen érhető el az App Store-ról iPhone, iPad, iPod touch készülékekre. Egy dedikált alkalmazás Android felhasználók számára is elérhető a Google Play-ről ingyenesen letöltve.

A BPD-150 Blu-ray lejátszó júniustól lesz elérhető.

Kapcsolódó link:

Pioneer: információk a 2012-es AV vevőerősítőkről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .