Pioneer DVR-920 topmodell DVD/HDD rekorder (új információkkal)

1. Oldal

A Pioneer még valószínűleg karácsony előtt kiegészíti DVD/HDD rekorder palettáját egy új topmodellel, a DVR-920-al, mely valószínűleg az első HDMI csatlakozóval is rendelkező készülék lesz.
A készülék 250 GB kapacitású merevlemezzel rendelkezik, erre SPL felvételi módban 433 óra műsor rögzíthető és 55 szörös sebeséggel írható át róla az anyag DVD-R/RW lemezre. A videojel-feldolgozást mind felvételi mind lejátszási oldalon teljesen átdolgozták. Az új bementi videó áramkör az analóg (RGB, S-Video, kompozit) videó bemeneteket négycsatornás, 10-bites A/D konverter tesz át digitális tartományba, majd digitálisan végzi el a világosság és színjel szétválasztását (3D fésűszűrő), a zajcsökkentést (DNR) és az időalap korrekciót (TBC). 1-chipes LSI áramkör végzi az MPEG2 be- és kitömörítést (CODEC). A PAL/NTSC váltott-sorosból progresszív képfrissítésre alakítást, a HDMI digitális kimeneti videojel előállítását, és a 108MHz-es, 14 bites D/A videojel konverziót – melyet jelenleg csak a Pioneer DV-868AVi1361 csúcslejátszójában alkalmaznak – az új kimeneti videó áramkör egy IC-ben végzi el.

Pioneer DVR-920  kepalairas=Pioneer DVR-920

A DVR-920 külsejét meghatározó sötét tükröződő előlap tökéletesen illeszkedik az új Pioneer plazma TV-k médiavevőihez. Ez a formaterv a jövendő Pioneer készülékeit a prémium szegmens kategóriájába emeli.

A tervezetten novembertől megjelenő készülék európai ára 1899 EUR lesz, vagyis idehaza is várhatóan félmillió forint körül kell majd fizetni érte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .