Pioneer sajtónap

1. Oldal

A Pioneer képviseletét ellátó BaSys Multimédia Kft. szeptember 6-7-ei sajtónapjának középpontjában a gyártó idei EISA díjas készülékei álltak.
A Mosonmagyaróvártól nem messze lévő, gyönyörűen felújított Hédervár Kastélyszálló adott otthont a rendezvénynek. A szeptemberi nyár szikrázó napsütésében fürdő festői kora-barokk épület hűvös belső terekkel fogadta a sajtó munkatársait. Az ódon falak között azonban ezúttal a legkorszerűbb szórakoztatóelektronikai technológia és az ehhez illő formatervezés uralkodott, mert a sajtónap célja a Pioneer legújabb, s idén az elnyert EISA díjak tekintetében igen sikeres termékeinek bemutatása volt.

Hédervár Kastélyszálló kepalairas=Hédervár Kastélyszálló

A BaSys Multimédia Kft. ügyvezetője Bartha Sándor köszöntőjéből rövid tájékoztatást kaphattunk a cég történetéről, eddig elért üzleti sikereiről, valamint a Pioneer üzleti céljairól és eredményeiről különösen a plazmaképernyők piacára tekintettel. Ezután Soltész Rezső beszélt az EISA díj díj történetéről és odaítélésének gyakorlatáról.

Az első idén EISA díjra érdemesített berendezésről a Pioneer AVIC-X1 DVD-s gépjármű-navigációs AV fejegységről Gőz Csaba termékfelelős adott tájékoztatást, majd következett a számunkra talán legérdekesebb előadás. Kerényi Krisztián először a Pioneer DVD felvevőiről és lejátszóiról, majd az ötödik generációs plazma TV készülékekről igyekezett igazán átfogó képet alkotni, ami talán a jelenlévő életmód magazinok újságírói számára túl sok is volt.

Pioneer sajtónap kepalairas=A kép jobbszélén áll Bartha Sándor a BaSys Multimédia Kft. ügyvezetője,_BR_az előtérben az EISA díjas Pioneer PDP-435HDE képernyőjén a HD1 HDTV adás.

Ezután rövid termékbemutató következett, melyen működés közben voltak megtekinthetőek az egészen frissen érkezett 5. generációs plazma TV-k, a PDP-505HDE2136 és a PDP-435HDE2046 (ez utóbbi az EISA 2004-2005 plazma TV-je). A nagyobb, 127 centis képernyőn az EISA 2004-2005 DVD lejátszója címre érdemesített DV-668AV1530 HDMI kimenetéről közvetlenül a plazma TV médiavevőjének azonos bemenetére küldött, digitális videojel kifogástalan képe volt látható. A 109 centis díjnyertes készüléken pedig a HD1 nagyfelbontású műholdas TV program kisebb vételi zavarokkal terhelt műsorát élvezhettük.

A másnapi programban a Pioneer PC termékei, DVD-R/RW író meghajtói és a világújdonság DVD lejátszós DVJ berendezése volt terítéken, mely utóbbi videó DJ-k álmait hivatott beteljesíteni.

A látottak és hallottak alapján idén a Pioneer tényleg sikerre ítéltetett.

Kapcsolódó linkek:
EISA díjazottak 2004-2005
EISA díjas a Pioneer ötödik plazmagenerációja
Pioneer AV erősítők 2004-re
Pioneer házi-mozi rendszerek 2004-re
Pioneer DVD felvevők 2004-re
Pioneer DVD lejátszók 2004-re
Plazmapiaci jelentés
A Pioneer kivásárolja az NEC plazmakijelző üzletágát
Elindult a HD1 HDTV adás
A HDMI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .