PlayStation 3: új firmware javított Blu-ray 3D támogatással

1. Oldal

A PlayStation 3 (PS3) új rendszerszoftver frissítése új szolgáltatásokat biztosít, valamint támogatja a Blu-ray 3D lemezeken is a Java funkciók elérését és a DTS-HD MA/HD hangformátumok dekódolását illetve azok bitfolyamának kiadását is.

PS3.jpg
A Sony PlayStation 3 (PS3) augusztus 10. óta elérhető új v3.70 firmware frissítése ismét bővíti az online játékosok lehetőségeit illetve a szórakoztató tartalmakhoz való hozzáférés kényelmét.

A játékkonzol v3.60 rendszerszoftvere már lehetőséget biztosított a PlayStation Network regisztrációval és PlayStation Plus előfizetéssel rendelkező felhasználóknak, hogy online tárolhassák játékaik adatait a hálózat szerverén. Az új firmware frissítéssel ez a felhő alapú tárolás automatikussá tehető és ugyancsak automatikusan a játékos online profiljához szinkronizálhatóak a Trófeák.

Új funkciója a v3.70 rendszerszoftvernek, hogy felhasználók PlayStation Store tartalmakat ajánlhatnak ismerőseik számára, és az XMB-hez hozzáadott új „TV/Video Services” kategórián keresztül biztosít hozzáférést egyelőre idehaza nem elérhető videokölcsönző szolgáltatásokhoz (Netflix, Hulu PLUS, VUDU).

A Blu-ray 3D filmek PS3-al való lejátszását is javítja az új firmware. A 3D filmek DTS-HD Master Audio/High Resolution Audio hangsávjainak dekódolása illetve bitfolyamainak kimeneten való kiadása, valamint a Java alapú speciális funkciók 3D melletti elérése is támogatott lesz. Az MPO formátumú 3D digitális fotók pedig 3D-ben lesznek nézhetőek az XMB-n és a Photo Gallery alkalmazásban.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation 3: új energiatakarékosabb modell Japánban
Az újrainduló PlayStation Network jelszóváltást igényel
PlayStation 3: kész a Blu-ray 3D firmware frissítés
PlayStation 3: új modellek, szolgáltatások, játékok és 3D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .