Az újrainduló PlayStation Network jelszóváltást igényel

1. Oldal

Valamennyi PlayStation Network felhasználónak egy új (v3.61) PS3 rendszerszoftver frissítést követően első lépésként tanácsos megváltoztatnia jelszavát, hogy használhassa a május végéig teljesen helyreálló szolgáltatást.
Sony_PS-Network_Qriocity_150px.jpgAz Egyesült Államokban tegnap megkezdődött a PlayStation Network (PSN) helyreállítása, miután azt és a Qriocity tartalomszolgáltatást feltörését követően áprilisban leállították.

Az új (v3.61) PS3 rendszerszoftver frissítés tehát már elérhető és szükséges is a jelszóváltoztatáshoz. Egy további biztonsági réteg gyanánt ugyanis a PS3 felhasználó csak saját konzolján (pontosabban azon, amelyen a PSN számlát aktiválta) változtathatja meg a jelszót. Ha valaki a rendszeren még nem töltött le semmilyen tartalmat a számláját használva, amikor először jelentkezik be a PSN-re, egy e-mailt kap majd a számlájához tartozó bejelentkezési azonosítójára (e-mail címére). Ez az e-mail tartalmaz egy linket a jelszóváltoztatáshoz. Az e-mailben szereplő linkre kattintva, és az utasításokat követve változtatható meg a jelszó. A jelszó megváltoztatása után az új jelszóval lehet bejelentkezni a fiókba.

Minden PSN számlatulajdonosnak erősen ajánlott a PS3 frissítésével felkészülni a PlayStation Network újraindulására, amely a frissítéssel lényegesen biztonságosabbá válik – legalábbis ezt ígéri a Sony Network Entertainment.

A Sony hivatalosan is elkezdte tehát a PlayStation Network és a Qriocity helyreállítását, amit több fázisban országról-országra haladva hajtanak végre Amerikával, Európával, Ausztráliával Új-Zélanddal és a Közel-Kelettel kezdve.


Kapcsolódó link:

Feltörték a PlayStation Network és Qriocity szolgáltatásokat
Sony Qriocity: indul az online videokölcsönzés Európában
Sony Qriocity: online videokölcsönző Európának is
PlayStation 3: új modellek, szolgáltatások, játékok és 3D
PlayStation: videoletöltés már Európában is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .