PlayStation 3: új, kedvező árú modell és csökkentett árú indulócsomag

1. Oldal

A Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) tegnapi bejelentése szerint október 10-én kerül az üzletekbe az új, 40 GB-os merevlemezt tartalmazó PlayStation 3 (PS3) kedvező, 399 eurós áron (idehaza 109.990 Ft-ért).
Az új PS3 változat 40 GB-os merevlemeze mellett természetesen alkalmas a Blu-Ray Disc lejátszásra, 1.3a verziójú HDMI csatlakozóján 1080p/24Hz-es formátumú képjel is kinyerhető. Az eddigi hasonlóan frissíthető az új PS3 rendszerszoftvere is, és a legutóbbi firmware verzióval már a DVD-k 1080p formátumra való felskálázása is lehetséges.

Sony_PS3_2.jpg
A kiadott sajtóanyag szerint. „Az új PS3 piacra dobását a jelenlegi PS3 tulajdonosok ezreinek visszajelzései, valamint a jövőbeli potenciális PS3 felhasználók körében végzett piackutatások indokolták.” Az új PS3 ára elsősorban azért lehet kedvezőbb, mert csak 40 BG-os HDD-t építenek bele, a korábbi négy helyett csak két USB 2.0 csatlakozója van, és hiányzik róla a többformátumú memóriakártya-port is.

Az új modell már nem kompatibilis a PlayStation 2 szoftverekkel sem, amire a gyártó magyarázata szerint nincs is szükség, mert már PS3 játékokból is elegendő a kínálat (karácsonyig már 65 kiadvány lesz kapható).

A jelenlegi „Starter Pack” indulócsomag a korábbi 60 GB-os PS3-al, egy SIXAXIS vezeték-nélküli kontrollerrel és két saját fejlesztésű játékkal csökkentett áron, mindössze 499 euróért (idehaza 131.990 Ft-ért) lesz kapható, a készlet erejéig.

Kapcsolódó linkek:

PlayStation 3: letölthető az új 1.90 firmware forszírozott 24p lejátszási móddal
PlayStation 3: csökkenő ár és új modell

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .