Plazma TV-k JVC márkanéven igényeseknek

1. Oldal

A japán JVC szórakoztatóelektronikai termékválasztékában már nemigen találni plazma TV-t, de az európai piac számára a JVC Professional Németországban gyártat ilyen készülékeket, melyek nálunk is kaphatóak.
A CONRAC Germany gyártja a JVC számára azt a három plazma TV-t, melyek letisztult vonalaikkal, kompakt formájukkal és a technikára koncentráló tervezésükkel klasszikus, mindent-egyben tartalmazó megoldást kínálnak az ezt keresők számára. A készülékek mindegyike szélessávú sztereó hangsugárzót, két TV vevőt (tuner) és szépen formatervezett üveg asztali állványt is tartalmaznak. Ez utóbbi természetesen leszerelhető, s így a képernyő, mint egy kép falra szerelhető.

CON-50PDP.jpg
A két 107 centis CON-42PDP-VGA3026, CON-42PDP-XGA3025, és egy 127 cm képátlójú CON-50PDP3024 közül az utóbbi kettő a panel felbontása és a megfelelő jelbemenetek okán már megfelel a HD-ready megjelölés követelményeinek.

A készülékekbe épített PDP panelek és elektronika minden bizonnyal a napjainkban elérhető legkorszerűbbek. Ezt jelzi, hogy nincs szükség ventillátoros hűtésre, és a gyártó szerint magas minőségű képskálázó motor, valamint fejlett algoritmusok szerinti (mozgás-adaptív, a Film módot és az alacsony szögben mozgó objektumokat kezelő) váltott-sorosból progresszív képfrissítésbe alakítás gondoskodik a mozgó képek optimális megjelenítéséről. A stabil képminőség érdekébe zajcsökkentés szűri az elektronikus zavarokat.

CON-PDP_Multi-PIP_200px.jpg
A két TV vevő által vett képek nemcsak a megszokott kép a képben jeleníthetőek meg, de mód van arra is, hogy akár 16 TV csatorna képe legyen jelen egyszerre a képernyőn. Ilyenkor az aktív TV csatorna élő képe mellett további 15 csatorna másodpercenként frissülő állóképe látható. Ez a Multi-PIP funkció, ami nagyban segíti a nézni kívánt adás kiválasztását. A Multi-PIP funkcióban megjelenő állóképek sorozata egyenként válaszható ki, csak el kell dönteni melyek a kedvenc TV csatornáink. Ilyet azért kevés plazma TV tud!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .