Projectiondesign: a világ első vetítője külső fényforrással

1. Oldal

A norvég vetítőgyártó projectiondesign a jövő heti Integrated Systems Europe 2010 kiállításon mutatja be legújabb vetítéstechnológiai találmányát az FR12 Remote Light Source™ vetítőt külső, távolban elhelyezett fényforrással.
A szabadalmaztatás alatt álló FR12 Remote Light Source (RLS) koncepciója elválasztja egymástól a vetítőt a lámpától (vagy más fényforrástól), s azt egy külön rack-állványba szerelhető dobozba helyezi át, ami akár 30 méter távol lehet a projektorfejtől. Az RLS fénye egy innovatív Liquid Light Guide (LLG), vagyis folyékony fényvezetőn át világítja meg a vetítőfejet.

Remote_Light_Solution.jpg
A megoldás egy kisméretű, robusztus és gyakorlatilag karbantartást nem igénylő vetítőfejet eredményez, ami teljesen csendesen működik. A felszerelés irányát nem korlátozza semmi, és a lámpa karbantartása teljesen egyszerű.

Az FR12 Remote Light Source vetítő ideális a napi 24 órás, heti 7 napos működésre, és az olyan alkalmazásokhoz, ahol a hűtőventillátor zaja és a melegedés kezelése problémát jelent, valamint minden olyan helyre, ahol a vetítő elérése korlátozott.

Kapcsolódó linkek:

Projectiondesign: avelio kroma ReaLED megvilágítással
Projectiondesign: avelio házi-mozi vetítősorozat igényeseknek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .