Projectiondesign: M80 a nagyon komoly házi-mozi vetítő

1. Oldal

A projectiondesign M80 ára „sztratoszférai” magasságú lesz, de „fenomenális” értéke, mindenekelőtt az által vetített kép minősége alapján megéri majd ezt az árát – legalábbis a cég PR menedzsere szerint.
Nos, talán a világ legkifinomultabb házi-mozi vetítője lesz a projectiondesign M80, de nem a spórolósak számára. Az M80 műszaki alapjai a gyártó meglévő Cineo80 professzionális vetítőjéből származnak. A 1080p felbontású DLP vetítőben a gyártó saját 3 db DMD chipes „fénymotorja” állítja elő a képet, s ezeket valamint a prizmákat robotok állítják be a lehető legjobb eredmény érdekében. Ez a rendszer biztosítja a rendkívüli színpontosságot és a káprázatos 50.000:1 kontrasztarányt. Az nem derül ki a sajtójelentésekből, hogy ez natív érték-e, vagy dinamikus fényszabályzással érik el, de talán mindegy is. Az M80 fényereje 8.000 ANSI lumen.

A vetítő számos funkciója és szolgáltatása közül az 1.3a verziójú HDMI bemenet, 10-bites videoprocesszor, „RealColor” színmenedzselés, és minőségi optikák széles választéka is a maximális képminőséget szolgálják.

projectiondesign_M80.jpg
Az M80 formaterve is igen egyedi, emlékeztet a nagy és extravagáns amerikai autókra, szóval igazán elegáns.

A projectiondesign M80 valamikor az év végén vagy jövő év elején lesz kapható, de az ára még nem ismert.

Kapcsolódó linkek:

Projectiondesign: Action! M25 a legkisebb 1080p vetítő
Projectiondesign: itt az első 720p vetítő teljes BrilliantColor technológiával

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .