Projectiondesign: Action! M25 a legkisebb 1080p vetítő

1. Oldal

A Norvég projectiondesign bemutatta új Action! M25 DLP vetítőjét, mely jelenleg a legkisebb méretű teljes nagyfelbontású vetítő a piacon.
A mindössze 94 mm magas, 234 mm mély és 274 mm széles projectiondesign Action! M25 tehát teljes HD, azaz 1.920×1.080 pixel felbontású, s egy Texas Instruments (TI) 24,1 mm-es (0,95 inch) 1080p DMD képmodulátor állítja elő ezt a képet. Az ugyancsak a TI-től származó BrilliantColor technológia pedig a szélesebb színtartomány reprodukciója, és a másodlagos (cián, bíbor és sárga) színek megnövelt telítettsége révén a színek új dimenzióinak megjelenítését teszi lehetővé. A vetítő egy hétszegmenses, 5-szörös sebességgel forgó színkerékkel rendelkezik, és fényereje akár az 1.000 Lument is elérheti.

Action!_M25.jpg
Az Action! M25 teljes HD felbontású képének minőségéhez 10-bites videojel-feldolgozás és 1.3-as verziójú HDMI digitális videobemenet gondoskodik. A vetítő hálózati és RS232 csatlakozói révén kompatibilis a legtöbb, kiváltképp pedig az AMX Device Discovery és a Crestron vezérlőrendszerekkel. Ezenfelül Az Action! M25 vetítőt támogatja projectiondesign saját ProNet.site 1.0 Asset Management rendszere is.

A vetítő tökéletes színhűsége egyébként a gyártó „RealColor” színmenedzselési rendszerének köszönhető. Ez a technológiai követelményrendszer pontosan követi a szürkeskálát a teljes dinamikatartományban. Mindenegyes vetítő egyedi felmérést és kalibrációt követően kerül le a gyártósorról, és a cég biztosítja, hogy mindegyiken valóban D65 a fehérbeállítás.

Bár az Action! M25 áráról nem szól a bejelentés, de a projectiondesign high-end vetítőit eddig sem alacsony áruk miatt vették meg azok, akik megengedhették maguknak.

Kapcsolódó linkek:

Projectiondesign: itt az első 720p vetítő teljes BrilliantColor technológiával
Projectiondesign: itt az Action! model two vetítőújdonság
Projectiondesign: 1080p felbontású DLP vetítő külső videoprocesszorral

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .