Samsung: az Evolution Kit megújító egység a CES 2013-on

1. Oldal

A Samsung a CES 2013 kiállításon bemutatja azt az Evolution Kit megújító egységet, ami a gyártó 2012-es okos TV-it felruházza 2013-as Smart TV-k minden új funkciójával.
Az először a tavalyi CES-en bemutatkozó Evolution Kit koncepció lényegében azt teszi lehetővé, hogy egy 2012-es Samsung Smart TV-t 2013-as Smart TV-vé lehessen átalakítani. Az Evolution Kit megújító egységet egyszerűen a gyártó Smart TV-jének hátán csatlakoztatva a készülék máris kész a 2013-as Smart TV-k által kínált legújabb funkciókara.

Samsung_Evolution_Kit_CES_2013.jpg
A hardvernek a CPU-t, a memóriát és GPU-t érintő legújabb Smart TV-k szintjére történő fejlesztésével gyorsabbá válik az internetes böngészés és TV-nézés közben több alkalmazás is egyidejűleg futhat.

Ráadásul a megújító egység révén javulnak az olyan „Smart Interaction” funkciók is, mint a hang- és mozgásvezérlés. Az Evolution Kit nyílásba csatlakoztatása után a 2012-es Smart Hub is átalakul a 2013-as verzióra. A vásárlók Samsung Smart TV-ikkel most már minden évben a legújabb szolgáltatásokat vehetik igénybe.

Samsung_Smart_Hub.jpg
Jelenlegi formájában először a CES 2013 kiállításon kerül bemutatásra az Evolution Kit, amivel a TV csodás átalakuláson megy át. Az új, 2013-as „Smart Hub” öt különböző paneljén (ennek egyike látható a fenti képen) a nézők széles tartalomkínálatot élvezhetnek, köztük élő TV műsorokat, online videó szolgáltatásokat, különböző alkalmazásokat és az internetet.

Az Evolution Kit megoldással a meglévő 2012-es Smart TV-k is mindig a legújabb Samsung Smart TV-k szolgáltatásait nyújtják a hardver- vagy szoftverspecifikációk jövőbeni továbbfejlesztése ellenére.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: 279 centis Ultra HD TV is lesz a CES 2013-on?
Samsung: 216 centis Ultra HD TV mutatkozik be a CES 2013-on
Samsung: új Smart TV interfész és OLED TV-k a CES 2013-on
Samsung: már idehaza is kaphatóak a 2012-es Smart TV-k
Samsung: 2012-es megújítható okos TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .