Samsung BD-D5100: új belépőszintű Blu-ray lejátszó

1. Oldal

A hamarosan Magyarországon is igen kedvező áron kapható Samsung BD-D5100 Blu-ray lejátszó a YouTube tartalmait is megtekinthetővé teszi és médialejátszóként a nagyfelbontású MKV formátumú videók lejátszását is támogatja.
A Samsung BD-D5100 Blu-ray lejátszó Blu-ray 3D lemezt ugyan nem játszik le, de sok egyéb lemezformátumot igen, és médialejátszóként is feltehetőleg jól használható.

Samsung_BD-D5100.jpg
A BD-D5100 a teljes HD kép mellett támogatja a nagyfelbontású hangformátumokat is, a Dolby True HD-t és a Dolby Digital Plust hangsávokat dekódolja is. A lejátszónak van kompozit videó és HDMI kimenete, valamint koaxiális digitális audiokimenete, továbbá egy USB 2.0 csatlakozója.

A belépőszintű modell a későbbiek során – talán egy rendszerszoftver frissítést követően (?) – „AllShare” funkciót is kap, ami DLNA kompatibilitással számítógépen, okos-telefonon, médiaszerveren tárolt videók, zenék, képek lejátszását teszi lehetővé hálózati kapcsolaton keresztül.

A BD-D5100 idehaza augusztustól lesz kapható 29.990 Ft ajánlott fogyasztói áron.

A BD BD-D5100 főbb tulajdonságai:

• Blu-ray Video, DVD-Video, Audio CD lejátszás, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-R/RW média kompatibilitás
• BD Wise, BD Profile 2.0
• Szabványfelbontású tartalmak 1080p felskálázása
• Dolby Digital Plus, Dolby Digital True HD dekódolás
• MP3, WMA, AAC, MPEG 2/4, DivX HD, DivX (XviD), MKV, WMV, és JPEG, PNG, GIF médiafájlok lejátszása akár USB csatlakozón át is
• Anynet + (HDMI-CEC)
• „AllShare” funkció

Kapcsolódó linkek:

Samsung újdonságok okos TV-re, és az új Blu-ray lejátszók
Samsung: 2011-es Blu-ray 3D lejátszók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .