Samsung ES9000: idehaza is kapható a 190 centis csúcsmodell

1. Oldal

Szeptember végétől Magyarországon is elérhető a Samsung okos TV-k csúcsmodellje, a 190 centis (75 inch) képátlójú, hanggal és gesztusokkal vezérelhető ES9000 Smart LED (LCD) TV, de árát egyelőre nem közölte a hazai forgalmazó.
A nagyobb képátlójú TV-k iránti egyre növekvő vásárlói igényre válaszul a Samsung is megalkotta 190 centis (75 inch) luxus dizájnt képviselő ES9000 csúcskészüléket, amelyet először hazai piacán hozott forgalomba júliusban. A készülék képernyője körüli keret mindössze 7,9 mm és természetesen minden olyan prémium funkcióval rendelkezik, ami a gyártó eddigi csúcsmodelljeiben is megtalálható. Így felhasználója kézmozdulatokkal (gesztusokkal) és beszédhanggal (szóbeli utasításokkal) is vezérelheti a készüléket, válogathat a menüpontok vagy tartalomforrások között, de akár billentyűzetet és egeret is csatlakoztathat hozzá, valamint érintőpados távirányítóval, hagyományos távirányítóval, vagy egy távirányító alkalmazást futtató okostelefonról vagy táblagépről is kontrollálhatja azt.

Samsung_ES900_190cm2.jpg
A Samsung ES9000 Smart LED (LCD) TV-t az új „Sound Share” funkciója révén a tévé automatikusan kapcsolódik a 6-os és 7-es sorozatú Samsung audió dokkolókban elhelyezett mobilkészülékekhez. A csúcskészülék 1GHz-es kétmagos processzorával gyorsan és akár párhuzamos kezeli, futtatja a különböző alkalmazásokat.

A gyártó mozgásmegjelenítés tisztaságára vonatkozó „Clear Motion Rate” (CMR) paramétere szerint az ES9000 800Hz-es, és emellett páratlanul élethű képminőséget, magával ragadó vizuális élményt ígér mind 2D, mind 3D tartalmakkal, mely utóbbiakat aktív képzáró 3D szemüvegen keresztül jelenít meg. Az olyan újító műszaki megoldásoknak köszönhetően, mint a „Micro Dimming Ultimate”, az ES9000 képfényessége 60%-kal jobb az ES8000 sorozat modelljeihez képest, míg a „Precision Black” technológia a feketemélység és a képélesség 30%-os javulását eredményezi.

A Samsung Smart TV kínálatának zászlóshajója 2012. szeptember végétől már Magyarországon is kapható, de ára egyelőre ismeretlen.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: a 140 centis 55ES9500 OLED TV az IFA 2012-n
Samsung: 190 centis okos TV a koreai piacra tetemes áron
Samsung: már idehaza is kaphatóak a 2012-es Smart TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .