Panasonic szemüveg nélküli 3D óriás plazmaképernyő az IFA-n

1. Oldal

A Panasonic Corporation a berlini IFA kiállításon mutatta be a világ legnagyobb 262 centis (103 inch) szemüveg nélküli 3D plazmaképernyőjét, ami 4K felbontású és egy újonnan fejlesztett gát tereli a megfelelő szemekbe a sztereó képet.
A Panasonic Corporation vállalati ügyfeleknek készülő termékei között mutatta be a 262 centis (103 inch) szemüveg nélküli 3D plazmaképernyőjét, ami jelenleg a legnagyobb a világon.

Panasonic_szemuvegnelkuli_3D_plazma.jpg
A szemüveg nélküli 3D plazmaképernyő nagyobb felbontásban és jobb minőséggel képes megjeleníteni a képet, mint a jelenlegi parallaxis gát típusú szemüveg nélküli 3D képernyők. A 4K felbontású plazmapanel révén öt optimális nézési pozícióból látható a 720p HD felbontású 3D kép, és egy újonnan kifejlesztett a megfelelő képek megfelelő szembe eljutását biztosító gát alkalmazásával a korábbi szemüvegmentes 3D rendszerekhez képest körülbelül a felére sikerült csökkenteni a „moaré” zavart illetve a két szem által látott kép közötti átlátást.

Az IFA kiállításon látható a Panasonic és az NHK közösen kifejlesztett egy 368 centis (145 inch) képátlójú Super Hi-Vision plazmaképernyője is.

Kapcsolódó linkek:

Panasonic PT-AT6000E: megújított 3D házi-mozi vetítő
Panasonic: új elnök új elképzelések a TV üzletág átalakítására
Sony Panasonic OLED partnerség: cél a 2013-as tömeggyártás
Panasonic és NHK 8K felbontású plazma képernyőóriás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .