Samsung: megújul a 2022-es okos TV-k kezelőfelülete

A Samsung 2022-es okos TV-k új kezelőfelülete Háttér, Média és Játékközpont fülei közül az utóbbiban az NVIDIA GeForce Now, a Stadia és az Utomik streaming játékszolgáltatások applikációi is ott vannak.


A Samsung 2022-es Tizen okos TV-k új kezelőfelülete teljes-képernyős, része az új oldalsáv menü és van rajta egy nagy „szponzorált” hely is a hirdetések számára. A CES 2022 előtt kiadott sajtóközlemény szerint: „A Samsung 2022-es Smart TV-i új okos központtal (Smart Hub) érkeznek, ami a nézési preferenciáikkal a tartalomválasztást és felfedezést helyezi előtérbe. Az új Smart Hub elkalauzolja a felhasználókat kedvenc tartalmaikhoz, vagy segít nekik felfedezni valami újat, miközben kevesebb időt töltenek keresgéléssel. A Smart Hub oldalsávja zavartalan átváltást tesz lehetővé a kategóriák – a Média, a Játék (Játékközpont) és a Háttér – között, így a felhasználók a különböző otthoni tevékenységekre összpontosíthatnak.”

Samsung Tizen Média felület

A „Média” képernyőről könnyen böngészhető az összes streaming szolgáltatás tartalma, gyors hozzáférést biztosítva a „Continue Watching” (Folytasd a nézést) lejátszási listához rajta bármely tartalomszolgáltató filmjeihez és műsoraihoz, valamint a személyre szabott tartalomajánlások listájához.

Az új kezdőképernyő Háttér kategóriájával kedvenc művészeteit, fényképeit és „Non-Fungible Token” (NFT) azaz semmivel nem leírható digitális műalkotásokat jeleníthet meg a felhasználó Samsung TV-je képernyőjén.

Az új Smart Hub további újdonságait az alábbiakban részletezi a közlemény:

Samsung Játékközpont

  • A „Gaming Hub” (Játékközpont) konzolos és streaming játékok széles skálájához biztosít hozzáférést egy helyről téve lehetővé, hogy a játékosok gyorsabban találják meg és indíthassák el az általuk kedvelt játékokat. A Samsung olyan vezető streaming játékszolgáltatásokkal működik együtt, mint az NVIDIA GeForce Now, a Google Stadia és az Utomik, így a felhasználók széles játéktárhoz férhetnek hozzá, és ez állítólag még csak a kezdet.
  • A „Watch Together” (Nézzük együtt) alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak a videócsevegést a barátaikkal és családtagjaikkal, miközben kedvenc műsoraikat és filmjeiket nézik, garantáltan közelebb hozva mindenkit egymáshoz.
  • Az „NFT platform” alkalmazás egy intuitív, integrált felületen segíti digitális műalkotások felfedezését, vásárlását és értékesítését a MICRO LED, a Neo QLED és The Frame TV-ken.
  • A „Smart Calibration” (okos kalibrálás) funkció a beállítások finomhangolását teszi lehetővé az optimális képminőség érdekében. Alap módban a képernyő 30 másodperc alatt gyorsan és egyszerűen kalibrálható, míg a Professzionális mód körülbelül 10 perc alatt optimalizálja a képernyőt a kifogástalan képminőséghez.

Samsung Eco Remote 2022

Az új Samsung Eco Remote 2022 távirányító újrahasznosított anyagból készül, világosban és napfényben a napelemén keresztül, sötétben pedig a rádióhullámokat összegyűjtve és energiává alakítva tölthető, így nem kellenek bele elemek. A Eco Remote 2022 fehér színben is kapható lesz, tökéletesen passzolva a Samsung Lifestyle TV-ihez.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .