Samsung TV Plus: további európai országokban a megújult alkalmazás (Frissítve)

 A hirdetésekkel támogatott ingyenes Samsung TV Plus streaming szolgáltatás további európai országokban érhető el.


Frissítés:

A Samsun Nederland bejelentéséből is tudható, hogy a Samsung TV Plus streaming szolgáltatása az eddigi Ausztria, az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Olaszország, Spanyolország és Svájc mellett április 20-tól már Dániában, Finnországban, Hollandiában, Norvégiában és Svédországban, majd pedig májustól Belgiumban, Írországban, Luxemburgban és Portugáliában, azaz összesen 16 európai országban érhető el. A kelet-európai országok Samsung tévétulajdonosok tehát egyelőre még nélkülözni kénytelenek a szolgáltatást.

A hirdetőknek is új lehetőségeket kínáló erősödő Samsung és  Rakuten TV együttműködésére utal, hogy utóbbi 20 saját és harmadik félhez tartozó csatornát vezet be, és a csatornakínálat áprilisi és májusi bővítésével a 16 európai országban így már összesen 166 új csatorna lesz nézhető a streaming szolgáltatáson. 

2020. október 28.:

2015-ben indult a márka Smart TV-in a hirdetésekkel támogatott ingyenes Samsung TV Plus streaming szolgáltatás, ami híreket, sportot, szórakozást és egyéb lineáris illetve on-demand, azaz igény szerinti tartalmakat kínáló csatornákat tesz elérhetővé. Ezek között legújabban már megtalálható például az Euronews Live, a Fuel TV, a Qwest and Movie Central valamint több Rakuten és Pluto csatorna is.

Samsung TV Plus

A Samsung bejelentése szerint megújul az applikáció felhasználói felülete, amin bevezetésre kerül a legutóbb megtekintett csatornákról rövid összefoglalást nyújtó „overlay bar”, lesznek továbbá személyes ajánlások, a nézés folytatására szolgáló „Continue watching”, valamint gyűjtések és műfajok szerinti kategorizált tartalmak.

Gus Grimaldi, a Samsung Europe termékfejlesztési vezetője nyilatkozata szerint: „Örömmel kínálunk izgalmas új frissítést Samsung TV Plus ingyenes szórakoztató szolgáltatásunkhoz. A Samsung TV Plus minden 2017. és 2020. között Samsung Smart TV-n elérhető és változatos lineáris és igény szerinti tartalmat kínál az Egyesült Királyságban és több európai országban.”

A frissített applikáció tehát csak a 2017. utáni Samsung Smart TV-ken érhető el, annak ellenére, hogy a 2016-os és a 2015-ös modellek is cég saját Tizen operációs rendszerét is futtatják, hozzáféréssel az ingyenes streaming szolgáltatáshoz. Néhány más tévégyártóhoz hasonlóan a Samsung sem nyújt főbb operációs rendszerfrissítéseket készülékeihez.

A Samsung TV Plus jelenleg Európában csak Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban és Svájcban érhető el, de a közlemény szerint a cég ki kívánja terjeszteni azt további EU-s országokra is valamikor 2021-ben. Az nem derül ki, hogy melyek lennének ezek az országok, ahogy a konkrétabb ütemterv sem.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .