Sanyo: őszre itt a PLV-Z5

1. Oldal

Hírek a Sanyo PLV-Z5-ről
Napvilágot láttak az első hírek Sanyo PLV-Z5-ről. Az hiteles információnak tűnik, hogy valamikor szeptember végétől lesz kapható Európában, és várható ára 1.799 euró (500.000 Ft alatt) lesz. Az alábbiakban szereplő technikai jellemzők azonban hivatalosan még nem megerősítettek, ugyanis ilyet a gyártó nem adott ki.

PLV-Z5_500px.jpg
A híresztelések szerint a PLV-Z5 házának formája és mérete megegyezik majd a PLV-Z42671-el, de nemcsak ezüst, hanem fekete színben is kapni majd. A három képmodulátor felbontása is változatlanul 1280×720 pixel, de állítólag már a Seiko-Epson D6-os sorozatú HTPS TFT LCD paneljeiből kerülnek ki, amiről tudni, hogy a „Crystal Clear Fine (C2 Fine)” technológiával készülnek.

Frissítés: a cikk megírása óta kiderült, a Seiko-Epson D6-os panelje csak 1920×1080 pixel felbontásban készül, tehát a PLV-Z5-be a korábbi D5-os épül.

A megválasztható fényerő valamivel nagyobb, mint az elődmodellé, elérheti az 1100 ANSI lument, és a képtartalomtól függően működő automatikus írisz funkción is javítottak, s grafikus kép-üzemmódban elérheti a 7500:1 kontrasztarányt.

A nagy látószögű (1,3-szeres nagyítási átfogású) zoom optika nem változik. A vetíthető képátlót 0,79-4,98 méter között ajánlott megválasztani. Van trapézkorrekció, de a torzításmentes kép előállítását továbbra is lencseeltolás (Lens Shift) is segíti.

DRIT képskálázás biztosítja az információvesztés nélküli tökéletes vetített képet. A lámpa „ECO” üzemmódban 3.000 óra élettartamú, és ugyancsak ebben a módban a vetítő saját zaja kb. 22dB lesz.

A csatlakozók között két HDMI, két komponens (YUV) videó, S-Video, kompozit videó, és VGA/SCART RGB bemeneteket találni majd.

Kapcsolódó linkek:

Már a Sanyo PLV-Z4 is kapható
Új technológiájú Epson LCD panelek vetítőkbe

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .