Sharp BD-HP22S: új Blu-ray lejátszó BD-Live funkcióval

1. Oldal

A Sharp új AQUOS BD-HP22S Blu-ray lejátszója a BD-Live funkció révén elérhető internetes interaktív lehetőségek és extra tartalmak mellett kristálytiszta képet valamint széleskörű csatlakoztatást és elegáns designt ígér.
A Sharp új AQUOS BD-HP22S Blu-ray lejátszója a BD-Live funkció és a kategóriában elvártnak megfelelő műszaki tudás és tulajdonságok mellett alacsony mindössze 21 Watt (készenléti állapotban 0,7W) teljesítményfelvételével lehet vonzó a környezettudatos vásárlók számára.

Sharp_BD-HP22S.jpg
A BD-HP22S a Blu-ray Disc (BD-ROM/R/RE) lemezek mellett a DVD (DVD-Video, DVD-R/RW, DVD+R/RW) és CD (Audio CD, CD-R/RW) lemezeket is lejátssza, a DVD-k képét képes felskálázni 1080p videojellé, a Blu-ray lemezek teljes HD képtartalmát pedig természetesen 1080p/24Hz-es képváltású formátumban kiadni. Ugyancsak támogatja az új modell a Dolby True HD, Dolby Digital Plus és DTS-HD hangsávok lejátszását, de a kiadott sajtóközleményből az nem derül ki, hogy csak az említett nagyfelbontású hangformátumok bitfolyamait adja ki, vagy azok dekódolására is képes.

Az új lejátszó 1.3-as verziójú HDMI, analóg komponens és kompozit video, analóg bal/jobb audio, valamint optikai digitális kimenetekkel rendelkezik. A HDMI kimeneten és az analóg komponens (YUV) videokimeneten egyidejűleg képes jelet kiadni a BD-HP22S , vagyis egyszerre akár két képmegjelenítő is képes meghajtani. Az „AQUOS Link” elnevezésű (HDMI-CEC) funkció révén a lejátszó egy távirányítóval vezérelhető más kompatibilis készülékekkel.

A Sharp AQUOS BD-HP22S Blu-ray lejátszó rövidesen idehaza is kapható lesz, és bár árát a sajtóközlemény nem közli, de az körülbelül 70.000 Ft körül lehet.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: új beépített MPEG4 tuneres AQUOS LCD TV alapmodell
A Pioneer és a Sharp októbertől egyesíti Blu-ray tevékenységét
Sharp: gombnyomásra energiatakarékos új AQUOS LCD TV
Sharp: új Blu-ray lejátszó Karácsonyra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .