A Pioneer és a Sharp októbertől egyesíti Blu-ray tevékenységét

1. Oldal

A Pioneer és a Sharp majdani Blu-ray Disc lejátszókat és más optikai lemezekkel kapcsolatos termékeket gyártó közös vállalata a két cég reményei szerint hatékonyabban működhet.

Pioneer_Sharp_Blu-ray.jpgA Pioneer korábbi bejelentésének megfelelően közös vállalatot hoz létre a Sharp-al, amely a tervek szerint hatékonyabban menedzselhető majd az optikai lemezüzletágban, és vezető pozícióra tehet szert különösen a Blu-ray lejátszók gyártásában.

Jelenleg a Pioneer elismert Blu-ray fejlesztőcsapattal és gyártási lehetőségekkel rendelkezik, mely közép- és csúcskategóriás készülékeket állít elő. A Sharp ugyanakkor a kéklézer diódák és más alkatrészek vezető gyártója, és belépőszintű Blu-ray lejátszókat épít.

A tervek szerint a két cég tevékenységét egy közös vállalkozásban egyesítik, mely idén október 1-től kezdi meg működését. További részletek június 25-e után várhatóak, mikor a két cég hivatalosan is aláírja a megállapodást.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: autóelektronikára és audióra koncentrál a cég a jövőben
Pioneer: kapható a BD-Live referenciaminőségű Blu-ray lejátszó
Sharp: új Blu-ray lejátszó Karácsonyra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .