HBO Max: március 8-tól indul hazánkban is az új streaming szolgáltatás (Frissítve)

Hazánkban az HBO GO helyébe az HBO Max lépett, mely 33% kedvezménnyel 1.590 Ft havidíjért elérhető a március 8. és 31. között regisztrálókban.


Frissítés:

Elindult az HBO Max és hasznos lehet tudni, hogy a szolgáltatás mely eszközöket támogat, mely készülékeken érhető el. Ezt foglalja össze az alábbi táblázat.

HBO Max támogatással rendelkező TV-k és más TV-hez csatlakozó készülékek (streaming médiaeszközök, adapterek, játékkonzolok), számítógépek valamint okostelefonok illetve táblagépek:
 • Android TV platformmal rendelkező TV-k, vetítők vagy azokhoz csatlakoztatott streaming médiakészülékek, eszközök Android OS 5 vagy újabb operációs rendszerrel, a Google Play Store áruházból letöltött és telepített HBO Max applikációval.
 • LG TV-k és vetítők 2017-től webOS 3.5 vagy újabb verzióval, az LG Content Store-ból letöltött és telepített HBO Max applikációval.
 • Samsung TV-k és vetítők (2016-os és újabb modellek) az Alkalmazások menüpont alatt megtalálható és letölthető HBO Max alkalmazással.
 • Apple TV 4K vagy Apple TV HD a legújabb tvOS szoftverrel, az App Store áruházból letöltött és telepített HBO Max applikációval.
 • Vodafone TV Gen 1, Gen 2 és Gen 3 készülékeken az Alkalmazások menüpont alatt kiválasztott HBO Max alkalmazással.
 • PlayStation 4 és PlayStation 5 játékkonzolokon, a PS4 esetében a a PlayStation Store áruházból letöltött, a PS5-nél a Média > Összes alkalmazás menüpontból kikeresett HBO Max alkalmazással.
 • Xbox One és Xbox Series X|S játékkonzolokon Store áruházból telepített HBO Max applikációval.

A fent felsorolt készülékek eszközök hiányában a TV-re vagy vetítőre közvetíthető az HBO Max streaming:

 • A Chromecast segítségével telefonodról, táblagépedről vagy számítógépedről
 • AirPlay 2 kompatibilis készülékre telefonodról, táblagépedről vagy Mac számítógépről
 • Windows 7 vagy újabb operációs rendszerű PC számítógéppel
 • macOS 10.10 (Yosemite) vagy újabb operációs rendszerű Mac számítógéppel
 • Chrome böngésző 95-ös vagy újabb verziójával rendelkező Google Chromebook

A következő böngészők támogatottak:

 • Chrome vagy Firefox legújabb verziója
 • Microsoft Edge legújabb verziója Windows PC-n
 • Safari 12-es vagy újabb verziója Mac számítógépen
 • Android okostelefonok és táblagépek Android OS 5 vagy újabb operációs rendszerrel a Play Store áruházból letöltött és telepített HBO Max applikációval
 • Apple iPhone, iPad és iPod Touch iOS 12.2 vagy újabb verzióval, az App Store áruházból letöltött és telepített HBO Max applikációval.

2022. február 2.:

A WarnerMedia bejelentése értelmében az HBO Max „prémium streaming platform” újabb 15 országban indul el 2022. március 8-án. Magyarország mellett Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Észak-Macedónia, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Moldova, Montenegró, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia belépésével ekkortól már a 61 országban lesz elérhető az HBO Max, és az év végén további hat európai országgal, köztük Görögországgal és Törökországgal bővül a globálissá váló szolgáltatás.

HBO Max 2022_március

Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője megfogalmazása szerint: „Az HBO Max globális bevezetése ütemesen folytatódik a platformot további 15 európai országban elindítva, világszerte már 61 területen vagyunk jelen. Megvalósítjuk közvetlenül a fogyasztókat világszerte elérő stratégiánkat, ami kedvelt tartalmainkkal párosulva biztosítja számunkra a szükséges méretet, hogy a világ egyik vezető streaming platformjává váljunk.”

Az európai HBO Max egy közös felületen gyűjti össze a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network, a Max Originals és más tartalom-előállítók új és ikonikus filmjeit, sorozatait, köztük a Warner Bros. mozifilmjeit mindössze 45 nappal a mozipremier után. A legújabb ilyen filmek között már elérhető lesz a Mátrix feltámadások, a Dűne, a Richard király, A maffia szentjei, az Öngyilkos osztag és a Tom és Jerry is. A saját gyártású filmek sorában látható lesz például a Kimi című sci-fi Steven Soderbergh rendezésében, a sorozatok között pedig megtalálhatók lesznek többek között a Tizenegyes állomás, a Békeharcos (Peacemaker), A farkas gyermekei 2. évada, és az Egyetemista lányok szexuális élete is. Harmadik féltől származó tartalmak között egyebek mellett megtaláljuk majd A szolgálólány meséje, a megszállottak viadala, a Milliárdok nyomában vagy a Vikingek sikersorozatokat.

A szolgáltatás több európai saját gyártású tartalmat is kínál, mint amilyen az új magyar sorozat, A Besúgó is lesz.

Az HBO Max számos TV-s eszközökön és platformon elérhető. Támogatják azt a Samsung (2016-tól), az LG (2017-től), az Android TV okos TV-k, a streaming eszközök, mint az Apple TV 4K és Apple TV HD (tvOS) és a Google Chromecast továbbá a PlayStation®5, a ,PlayStation®4, az Xbox One valamint az Xbox Series X|S játékkonzolok. Az szolgáltatás elérhető iPhone, iPad, iPod touch és Android mobileszközökön és táblagépeken, valamint az HBO Max weboldalán keresztül is.

Ha lehetséges a tartalmak 4K HDR képminőséggel, bizonyos címek esetében akár Dolby Vision képpel és Dolby Atmos hanggal is elérhetőek, de az ilyen minőségű streaming 16-22 Megabit/sec átlagos, csúcsokban 30 Megabit/sec sávszélességet kíván.

Már él a magyar HBO Max weboldal, amiről egyebek mellett megtudható, hogy a szolgáltatás havi díja 2.390 Ft lenne, de bevezetésként a már meglévő és a március 8. és 31. között regisztráló új előfizetők 33%-os kedvezményt kapnak, így csak havi 1.590 Ft-ot kell fizetniük. Ráadásul a 33%-os kedvezmény az előfizetés teljes időtartamára (a lemondásig) jár a mindenkori havi díjból (amely változhat). Van éves előfizetés is szintén 33%-os kedvezménnyel, vagyis nyolc hónap áráért 12 hónapot kapunk. Április 1-én az éves előfizetési díj 18.990 forint lesz.

A megszűnő HBO GO előfizetői március 8-tól azonnal megkapják az HBO Max hozzáférést, méghozzá az akciós, 1.590 Ft-os havidíjért.

Az előfizetők öt különböző nézői profilt készíthetnek és akár egyszerre három készüléken is nézhetik a tartalmakat.

A nyáron már Magyarországon is elindul a Disney+, de pontosan még nem tudni mikor, és ugyancsak idén kezdi működését hazánkban a SkyShowtime streaming szolgáltatás, mely többek között a Paramount+ és a Peacock tartalomkínálatát fogja majd össze.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .